American Bitcoin’in eş kurucusu ve ABD Başkanı’nın oğlu Eric Trump, şirket hisselerinin bir günde %35 düşmesinin, borsaya girişten sonraki ilk aylarda yatırımcıların satış yapmasını engelleyen kilitlenme süresinin sona ermesiyle ilgili olduğunu söyledi.
Eric Trump, elindeki 72 milyon şirket hissesini satmayacağını belirterek şirketin temel göstergelerinin “rakipsiz” olduğunu vurguladı. Eric Trump son konuşmasında şu sözleri aktardı:
“En büyük avantajımız, Bitcoin’i spot fiyatın %50 altında maliyetle üretiyor olmamız. Tüm hisselerimi tutuyorum ve bu son derece rekabetçi sektörde lider olmayı hedefliyorum.
ABD Başkanı Trump’ın oğluna göre lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) fiyatı düşerken kapasitesini artırabilen şirketler “sonunda piyasada baskın konuma geliyor.
American Bitcoin’in Teksas’ta, Kanada’nın Alberta eyaletinde ve New York eyaletindeki Niagara Şelalesi bölgesinde madencilik tesisleri bulunuyor. Şirket Ağustos ayında yaklaşık 16.000 adet Bitcoin madencilik cihazı satın aldı.
Daha önce Eric Trump, X sosyal medya platformunda 6 milyon takipçisine American Bitcoin’in Teksas’taki madencilik tesisini gezdiren bir video da paylaşmıştı. İş insanına göre burada yaklaşık 35.000 cihaz bulunuyor ve hepsi “Amerikan enerjisiyle” çalışıyor.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Beter olsun o r b ç