Haberler

TOGG’u Erken Satın Almak İçin Yapılan NFT Açık Artırması Ertelendi!

Dünyada elektrikli otomobiller yaygınlaşmaya devam ediyor. Ülkemizde de yerli elektrikli otomobil konusunda kritik adımlar atılmakta. Zaman zaman yollarda gözükmeye başlayan TOGG, birçok vatandaşımızı heyecanlandırıyor.

Ön satış ile TOGG satın almak isteyen vatandaşlar için birkaç adet yöntem bulunuyor. Kripto para yatırımcıları için bu yöntemlerden en önemlisinin ise TOGG NFT‘leri olduğu gözlenmekte.

5 Şubat tarihinde TOGG NFT’leri açık artırmaya sunulmuştu. 6 Şubat tarihinde ülkemizde gelen deprem felaketinin ardından sonra ise bugün itibariyle TOGG yeni bir metin yayınladı.

Son yayınlanan metne göre TOGG NFT’lerinin açık artırma süreci, ileri bir tarihe ertelendi:

“TOGG akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız.”

“Ön sipariş dönemi sona erdiğinde 2023 yılı içinde TOGG akıllı cihazı teslim almaya hak kazananları ve hak kazananlar arasında teslimat önceliğini belirleyeceğimiz bir çekiliş yapacağız.”

“5 Şubat’ta kullanıcılarımızın yoğun ilgisiyle başlayan ancak ülkemizi sarsan deprem felaketlerinden sonra durdurduğumuz NFT açık artırmasını ise ileri bir tarihte gerçekleştireceğiz.”

“NFT açık artırmasıyla satışa sunacağımız 100. Yıl Özel Seri Koleksiyonu’nu öncelikli teslimat kapsamından çıkararak, 29 Ekim 2023 tarihinde kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız.”

“Tüm bu gelişmeler ışığında ön sipariş yöntemlerinden biri olarak duyurduğumuz Yeni Lig yarışmasını iptal ettiğimizi de bilginize sunarız. Çalışmalarımıza hedeflerimiz doğrultusunda devam ediyoruz.”

“Saygılarımızla”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16