Borsa

Thodex Kripto Para Borsası İle İlgili Bütün Gelişmeler, Tek Haber!

Thodex kripto para borsası ile ilgili yaşananlar özellikle son 24 saat içerisinde inanılmaz boyutlara ulaştı. Thodex CEO‘sunun 2 milyar dolarlık kripto para ile yurtdışına çıktığı iddiaları üzerine birbirinden önemli gelişmeler yaşandı ve sonunda CEO da açıklama yaptı.

Thodex Hakkındaki Son Gelişmeler

İlk olarak Thodex CEO’su ile beraber fotoğraf çektirilen Mevlüt Çavuşoğlu konu hakkında açıklama yaptı. Çavuşoğlu, bu fotoğrafın 2019 yılında çektirildiğini ve direkt olarak CEO Faruk Fatih Özer ile randevulaşılmadığını belirtti.

Çavuşoğlu’nun bu açıklamasından sonra ise Başsavcılık tarafından dosyaya gizlilik kararı getirildi. Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ise konu hakkında yaptığı ek açıklamada Thodex’in bütün mali varlıklarına el konulduğunu belirtti.

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren en önemli açıklama ise bizzat Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’den geldi. Özer, Thodex üzerinden bir mektup yayınlayarak kullanıcılara seslendi. Özer, kaçtığı iddialarını ve 2 milyar dolarlık vurgun iddialarını yalanlayarak, kullanıcıların paralarının iade edileceğini de vurguladı.

Faruk Fatih Özer, söz konusu açıklamada yurtdışına yatırım amaçlı çıktığını ve yatırımcıların fonlarının iade edileceğini vurguladı.

“Bu süreç, gerçeğe uymayan ve abartılı söylemler ile iftira kampanyasına dönüşmüş olup hem kullanıcıların hem de şahsımın zararına sebebiyet vermektedir. zira; bizim tespitlerimize göre 30.000 civarındaki kullanıcının hesapları netleştikten sonra ödemeleri yapılacaktır.”

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51