Tether (USDT)

Tether (USDT) Artık Bu 3 Kripto Ağında Hizmet Vermeyecek!

Kripto para sektörünün ABD dolarına endeksli lider stablecoin‘i olan Tether (USDT), sektörün en fazla tercih edilen ürün olmaya devam ediyor. Bu zamana kadar hakkında ortaya çıkan tüm FUD haberlere rağmen ayakta kalmayı başaran USDT, yatırımcılara hizmet vermekte.

Geçtiğimiz dakikalarda dev stablecoin önemli bir karar aldı. Tether son kararı doğrultusunda artık bazı kripto ağlarında hizmet vermeyeceğini açıkladı.

Tether, Kusama, Bitcoin Cash SLP ve Omni Layer ağlarında artık aktif bir şekilde yer almayacak. İşte Tether’in resmi internet sitesi üzerinden paylaştığı duyuru metni:

“Tether olarak, USD₮ ve çıkardığımız diğer tüm tokenlar için sağlam bir blokzincir ekosistemi sürdürme konusunda derin bir sorumluluk duygusu taşıyoruz. Bu taahhüdümüzü yerine getirmek için düzenli olarak mevcut iletim katmanlarını değerlendiriyoruz ve sürdürülebilirlik, kullanım istatistikleri ve topluluk ilgisi arasında bir denge kurmaya çalışıyoruz.

Belirli bir blok zincirde USD₮’yi sunmaya karar vermede önemli bir faktör topluluk ilgisidir. Güvenlik, müşteri desteği, uyum ve düzenleyici denetimleri içeren çaba gereksinimini titizlikle değerlendiriyoruz; böylece seçilen blok zincirin güvenliği, kullanılabilirliği ve sürdürülebilirliği sağlanır. Bir blok zinciri uzun bir süre boyunca önemli bir ilgi göstermiyorsa ve kullanım göstergelerinde iyileşme belirtileri görülmüyorsa, destek sağlamanın verimsiz hale geldiği ve güvenliği ile denetimi riske atabileceği değerlendirilir.

Bu nedenle, dikkatli bir değerlendirmenin ardından Tether, Kusama, Bitcoin Cash SLP ve Omni Layer uygulamalarına olan desteği sonlandırarak stratejik bir geçişe başlayacak.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33