AltcoinTerra (LUNA) CEO'sundan Yeni Skandal: O Cüzdanın Sahibi Do Kwon!

Terra (LUNA) CEO’sundan Yeni Skandal: O Cüzdanın Sahibi Do Kwon!

CEO, LUNA'nın desteğini illegal olarak sürdürüyor..

Takip et

Terra (LUNA) ve UST‘nin çöküşünden sorumlu tutulan Terraform Labs CEO’su Do Kwon, bir skandala daha imza attı. 60 milyar doların üzerinde değere sahip bir projeyi bitiren Kwon, aldığı kararlar ile sorgulanmaya devam edilmekte.

İlgili Haber
Anchor Geliştiricisinden Önemli İtiraf: Terra (LUNA) CEO'su Do Kwon Zamanında Uyarıldı!

Terra CEO’su Yine Yakalandı

Kwon’un özellikle Anchor tabanlı faiz getirisi konusunda uyarıldığı, %20’nin çok fazla olduğunun belirtildiği aktarılıyor. Buna rağmen hiçbir şeyi dinlemeyip platformun sonunu getiren Kwon, yeni projeyi ise tamamen kendi oyları ile hayata geçirmiş olabilir.

FatMan isimli Twitter kullanıcısı özellikle Do Kwon’un gizli eylemlerini afişe etmesi ile tanınıyor. Hesap bu sefer ise 20 milyon LUNA airdropu alan bir gizemli cüzdanın sahibini buldu.

Do Kwon’un ASTRO ile ilgili içeriden bilgi alıp alım satım yapma eylemine yönelik oylamada, 20 milyon LUNA’ya sahip cüzdandan oy kullandığı aktarılıyor.

Terraform Labs CEO’su Kwon’a bu cüzdanın sahibini soran FatMan, tabii ki buna olumlu cevap alamadı. Buna rağmen gizli isim söz konusu cüzdanın sahibinin Kwon olduğunu kanıtladı.

Do Kwon’un “Col-5 Agora” değişiklik teklifini yaptıktan sonra Do Kwon’un diğer cüzdanı tarafından imzalanan transferin buradan yapıldığı ortaya çıktı. FatmanTerra, bunun resmen Kwon’un alternatif cüzdanı olduğunu ortaya kodu.

Terraform Labs ekibi normal şartlarda kendi teklifleri için oy kullanmamak zorunda olsa da bu yapılan kesinlikle içeriden bilgi ile hareket edildiğini göstermekte. Buna ek olarak ekip 20 milyon LUNA gibi yüklü bir airdrop da aldı.

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz