Altcoin

Tanınan Analist Bu Altcoini “Tek Geçti”: Thorchain (RUNE) Patlama Yapacak!

Kripto para sektörü yokuş aşağıya gitmeye devam ederken analistlerin altcoinler için yaptıkları tahminler de pek iç açıcı ilerlemiyor. Buna rağmen bazı spesifik altcoinler ara ara hareketlilikler yaşayabilmekte ve bir analist tam olarak böyle bir altcoin yakalamış olabilir.

Capo, Genel BTC ve Altcoin Düşüşü Bekliyor

Önde gelen kripto para analisti Capo, 2020 yılında lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) düşüşünü tahmin ederek ünlenmişti.  Capo, şimdi ise çoğunlukla başarılı altcoin tahminleri yapıyor.

Ünlü isim, BTC’nin sert düşüş yaşamasına rağmen bir altcoinin patlama görebileceğinin altını çizdi. Önümüzdeki günlerde altcoinlerin sert düşmeye devam edebileceğini bir kere daha vurgulayan analist, tüm zamanların rekorunun ise bundan sonra geleceğini aktardı.

Capo, %100 ve %500 arasındaki yükselişlerin ise bu yılın sonlarına doğru görüleceğini aktardı. Analist, asıl yükselişin ise 2024’ün ortalarına kadar gelmeyeceğini savundu. Bu da sıradaki blok ödülü yarılanması tarihi ile örtüşmekte.

RUNE, Ralli Yaşayacak

Capo, bir altcoin için ise erken ralli bekliyor. Merkeziyetsiz borsa protokolü olan Thorchain (RUNE), analistin favorisi konumunda. 3 dolar seviyesinden işlem gören THOR, analiste göre önce 1,09 dolara kadar sert düşüş yaşayabilir.

Capo, asıl yükselişin ise buradan sonra başlamasını bekliyor. 1 dolara kadar düşüşün devamında fiyatn 3,70 dolar bölgesine yeniden geleceğini düşünen analist, bunda bir hayli iddialı. RUNE ise hala 3 dolar desteğini korumakta ve düşüşü engellemekte.

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17