Haberler

Stripe, Kullanıcıların USDC ile Ödeme Yapmaları İçin MATIC ve FTX İle Ortak Oldu!

Küresel ödeme devi Stripe, kripto piyasasına yatırım yapamaya devam ediyor. Yapılan yeni anlaşma ise MATIC fiyatını yükseltiyor.

Dünyanın en büyük ödeme şirketlerinden bir tanesi olan Stripe, kullanıcılarının USDC ile ödeme yapmaları için yeni bir anlaşma imzaladı.

Kripto piyasasının major altcoini olan Polygon ile anlaşma yapan ünlü şirket, kullanıcılarına MATIC altyapısı sayesinde USDC ödemeleri sunacak.

Yapılan anlaşmayı şuan itibariyle hangi şirketlerin desteklediği bilinmese de, Twitter‘ın bu anlaşmayı desteklediği ve kullanıma sunacağı biliniyor.

Ünlü sosyal medya platformu, belirli sayıda Twitter kullanıcısının kazançlarını USDC ile almasına izin verecek.

Şuan itibariyle duyurulan belirli sayıda Twitter kullanıcısı olsa da, ilerleyen dönemlerde yeni hamlelerin gelmesi bekleniyor.

Dünyanın en zengin iş insanı olan Elon Musk‘ın Twitter’ı satın almayı başarması halinde ise sosyal medya devinin kripto entegrasyonunu çok hızlı bir şekilde zirve seviyelere ulaşacağı tahmin edilmekte.

Kripto işletmeleri için ödeme desteği başlatan Stripe, Polygon anlaşması dışında kripto piyasasında adımlar atmaya devam etmekte.

Kripto piyasasının en büyük borsalarından bir tanesi olan FTX ile de anlaşma yaptığını duyuran Stripe, sektöre tekrardan destek vermeye başladı.

Bu hamleler ise Stripe’ın dört yıl önce Bitcoin desteğini bırakmasından bu yana kriptoya ilk önemli adımı olarak göze çarpıyor.

San Francisco merkezli start-up şirketi, 2018 yılında yaşanan dalgalanmalar ardından uzaklaştığı kripto para sektörüne tekrardan yatırım yapmaya karar vermiş gibi gözüküyor.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42