Metaverse

SON DAKİKA: Türklerin Gözde Metaverse Altcoin’inden Önemli Duyuru!

2021 yılında büyük bir boğa sezonu yaşandı. Bu boğa sezonunun yıldızları ise kuşkusuz bir şekilde metaverse ürünleri oldu. Son ayı döneminde ise devasa miktarda düşüş yaşayan metaverse altcoin‘leri halen toparlanamamış durumda.

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir metaverse altcoin’i olan Everdome (DOME), geçtiğimiz dakikalarda önemli bir duyuru paylaştı.

Geçtiğimiz dönemde CEO değişikliği ile sert bir şekilde değer kaybeden DOME, son süreçte toparlanmayı başarmıştı. Everdome ekibi bugün itibariyle 70 milyar DOME jetonunu yıl sonuna kadar yeniden kilitleme kararı aldı.

Everdome ekibi konu ile ilgili paylaştığı duyuru metninde şu sözlere yer verdi:

Everdome ekibi, projenin daha yüksek düzeyde şeffaflık taahhüdümüzün bir parçası olarak, DOME’un toplam arzını kapsamlı bir şekilde yeniden yapılandırıyor.

Bu, cüzdanlarda bazı hareketler göreceğiniz anlamına gelirken, daha da önemlisi, Everdome tarafından tutulan DOME’un çoğunluğunun kilitleneceği anlamına gelir. Toplamda 70 milyar jeton, 31 Aralık 2023 tarihine kadar kilitli kalacak.

Sadece likidite, pazarlama, ortaklıklar ve diğer iş kullanımları için gerektiğinde kullanılmak üzere 5,5 milyar DOME kilitlenmeyecek. Hem kilitli hem de kilidi açık cüzdan adresleri tam şeffaflık için paylaşılacaktır.

Everdome, bu yeniden yapılandırma süreci tamamlandığında resmi bir duyuru yapacaktır.

Kilitleme süresi dolmadan önce, değişiklikler yapılmadan önce toplulukla birlikte ileriki adımları ve tutanaklarımızın yapısını tartışacak ve bilgilendireceğiz.

Her ne kadar bu adım önemli olsa da, ekip 70 milyar jetonu çok kısa bir süreliğine kilitledi. Bu sürenin kısa olması, DOME fiyatının yükselişlerini engellemişe benziyor.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16