AltcoinSON DAKİKA: Tron Kurucusu Justin Sun, Kritik İddialar Hakkında Konuştu!

SON DAKİKA: Tron Kurucusu Justin Sun, Kritik İddialar Hakkında Konuştu!

ABD Mahkemeleri, Tron'a para cezası mı verecek?

Takip et

Reuters’in bugün aktardıklarına göre Orta Doğu’da faaliyet gösteren bazı terör grupları, para transferleri konusunda hızlı ve işlem ücretleri düşük olması nedeniyle Tron ağını kullanıyor.

Kripto para sektörünün en önemli altcoin‘lerinden bir tanesi olan Tron‘un (TRX) kurucusu Justin Sun’da, geçtiğimiz dakikalarda konu ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Justin Sun, Tron ekosisteminin terör finansmanı ile mücadelede kararları olduğunu ancak merkeziyetsizliği de korumaları gerektiğini söylüyor.

İşte Justin Sun’ın resmi X hesabı üzerinden konu ile ilgili aktardığı sözler:

“TRON, dünya çapında faaliyet gösteren düğümlere sahip, Bitcoin ve Ethereum’a benzer merkezi olmayan bir protokoldür. Bu protokolün yürütülmesinden küresel süper temsilciler sorumludur.

Çeşitli analiz projeleri ve ortakları entegre ederek terörün finansmanıyla mücadele etmeye kararlı olsak da, her zaman olduğu gibi, merkezi olmayan yönetimi sürdürmek, herkesin varlıklarının güvenliğini sağlamak ve anında, uygun maliyetli ve güvenilir işlemler sağlamak en büyük önceliğimiz olmaya devam ediyor.

Sektörümüzde kripto para biriminin yaygın olarak benimsenmesine katkıda bulunan herkese büyük takdirlerimi sunuyorum.”

Şuan itibariyle ABD Federal Mahkemelerinin önümüzdeki dönemde Binance‘e olduğu gibi Tron’a da para cezası vereceği konuşuluyor.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz