AltcoinSON DAKİKA: Hacklenen Bitcoin Borsası, Bu 2 Altcoin'i Delist Edecek!

SON DAKİKA: Hacklenen Bitcoin Borsası, Bu 2 Altcoin’i Delist Edecek!

Bybit, Zcash (ZEC) ve Dash'i (DASH) delist edecek.

Takip et

Dünyanın en eski kripto para borsalarından bir tanesi olan Bybit, geçtiğimiz cuma günü büyük bir hack saldırısı ile karşı karşıya kaldı. Her ne kadar bu saldırı sonucunda platformdan 1.5 milyar dolarlık kripto varlık çalınsa da, Bybit bu ürünleri geri koymayı başardı.

Geçtiğimiz dakikalarda ise başarılı borsa yeni bir duyuru paylaştı. Son gelen bilgilere göre Bybit, veteran altcoin’lerden olan Zcash (ZEC) ve Dash‘i (DASH) delist edecek. Popüler kripto borsası son duyurusunda şu sözlere yer verdi:

“Bybit, ZEC/USDT ve DASH/USDT işlem çiftlerini platformumuzda listelemeyecek ve bundan sonra bu token’ları varlık olarak desteklemeyecek.

Borsadan çıkış takvimi şu şekilde olacak:

  • Bybit’in Spot işlem platformunda ZEC/USDT ve DASH/USDT paritelerinin ticareti 28 Şubat 2025 saat 08:00 UTC’den sonra artık desteklenmeyecek ve tüm emirler otomatik olarak kaldırılacaktır.
  • ZEC ve DASH token’ları 28 Şubat 2025 saat 08:00 UTC’den sonra Bybit Convert’ten kaldırılacak.
  • ZEC ve DASH için para yatırma işlemleri 27 Şubat 2025 saat 08:00 UTC’den sonra artık kullanılamayacaktır.

ZEC ve DASH için çekimler 28 Mayıs 2025 saat 08:00 UTC’den sonra artık kullanılamayacaktır.”

Bu son gelen delist duyurusu ile birlikte ZEC ve DASH aşağı yönlü iğneler atmış olsa da, ilerleyen dakikalarda delist nedeniyle yaşadıkları düşüşleri telafi ettikleri gözlemlendi.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz