Analiz

SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi, Bu Altcoin’i Çökertti!

Ülkemizin en sayılı kulüplerinden olan Fenerbahçe ve Beşiktaş, bu akşam itibariyle Kadıköy’de karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz dakikalarda 2-4 Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona eren müsabaka, kripto sektöründe de etkisini göstermiş gibi gözüküyor.

Her ne kadar müsabakanın ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 önde kapatmış olsa da, ikinci yarı yaşanan olaylar, Fenerbahçe Fan Token‘in (FB) volatil bir şekilde değer kaybetmesine sebebiyet verdi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Beşiktaş’ın kazanmasının ardından düşüşe geçen FB token, bugün itibariyle yüze 13 oranında değer kaybetmiş durumda.

Sadece son 1 saat içerisinde yüzde 9’a yakın değer kaybeden FB token, Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansının azalmasıyla birlikte 1.50 dolar desteğini kaybederek 1.40 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Şuan itibariyle FB token’deki destek seviyesinin 1.38 dolar seviyelerinde olduğu görülüyor. İlerleyen saatlerde olağanüstü bir durum olmaması veya satıcı baskısının artmaması halinde FB fan tokenin 1.38 dolar desteğinden tepki alması beklenmekte.

Maç sonu itibariyle başkan Ali Koç’un, teknik direktör Jorge Jesus’un veya oyuncuların açıklamaları, FB fan tokenin hareketlerini etkileyebilir gibi gözükmekte.

Her ne kadar şuan itibariyle FB fan token bir alım fırsatı veriyor gibi gözükse de, okurlarımızın fan tokenlerin diğer altcoin‘lerden çok daha volatil hareketler sergilediğini unutmamaları gerek.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • 1.2 dolar haftaya şikesiz maç yik yine sattılar ali koç ve ekibi nasil olsa 2 gün konuşulur yine lig kaldığı yerden devam eder esas düşüş yarın gece gelecek tl bazında 25 lira yazın bir kenara

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51