Bitcoin (BTC)

Son Dakika: Bitcoin’de (BTC) Düşüşlerin Sebebi Belli Oldu!

Lider kripto para birimi Bitcoin, dünyada yaşanan gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Rusya – Ukrayna savaşının başlamasının ardından büyük bir çöküş yaşayan BTC, yine benzer bir tehlike ile karşı karşıya kalmış olabilir.

Geçtiğimiz saatlerde Çin Halk Cumhuriyetinin, Tayvan sınırındaki askeri tatbikatı başladı. Her ne kadar bu bir sorun gibi gözükmese de, Çin tarafından ateşlenen roketlerin Tayvan deniz sahasına çok yakın düşmesi Tayvan medyasında büyük ses uyandırdı.

Şuan itibariyle tatbikattan gelen son bilgilere göre ise Çin Halk Cumhuriyetinin Tayvan boğazını ticari ve savaş gemilerine kapattığı öğrenildi.

Her ne kadar bu paylaşılanlar birer iddia olsa da, Tayvan ve Çin yerel medyasında yer alması Bitcoin yatırımcılarını korkuttu.

Bitcoin’de Yeni Bir Çöküş mü Başlıyor?

Lider kripto para birimi geçtiğimiz saatlerde sert bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kalmıştı. Her ne kadar şimdilik bir Çin – Tayvan savaşının başladığını söylemek zor gibi gözüküyor olsa da, Rusya – Ukrayna savaşının da bir tatbikat ile başladığını unutmamak gerek.

Olası yeni bir bir savaş senaryosunda sert bir şekilde çöküş yaşayacağı tahmin edilen Bitcoin, kısa bir süre içerisinde 20 bin dolar seviyelerine gerileyebilir.

Dünyada yaşanan birçok kötü gelişmeden ciddi miktarda etkilenen BTC, ilerleyen saatlerde yeni bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kalacak mı? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumları Göster

  • Bildiğin kumar kripto gerisi fasa fiso bu kadar net para babaları istediği gibi yonlendirir geri kalanlar ne çıkarsa bahtina

  • Ne satasosi kardeşim israil devletinin ürettiği ve cani ıstediği zaman düşürüp canı istediği kadar yükselttiği bir kumar oyunu işte bizde içinde bir umut diye hayal kuruyoruz birileri sisirdikleri göbeklerini kasırken birileride zayıflamış ensesini kadir budur bunun açılımı.

  • Satoshinin hayattaysa kafayı yiyordur, öldüyse kemikleri sızılıyordur. Sözde insanların para özgürlüğünü geri kazanması için kafa yorduğu btc nin onun bunun osuruğundan etkilenmesini nasıl karşılıyor yada karşılar dı.

En Son Yazılar

İşte Ethereum’un (ETH) Yükseldiği Hafta Uçuşa Geçen Altcoin’ler!

Kripto para sektöründe bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bu haftaya lider altcoin Ethereum'un (ETH) yükselişleri…

25.02.2024 - 23:55

Bitcoin ve ETH’de Haftalık Kapanışa Saatler Kaldı! Son Durum Ne?

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle genel olarak kripto…

25.02.2024 - 23:25

Kripto Borsalarından Son Süreçte 800 Binden Fazla Ethereum (ETH) Çekildi!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), piyasanın gündeminde kalmaya devam ediyor. Ethereum (ETH) her…

25.02.2024 - 22:13

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle gelen haberler kripto…

25.02.2024 - 20:59

Robert Kiyosaki: Yatırımcılar Bitcoin (BTC), Altın ve Bu Ürünü Satın Almalı!

Dünyanın en çok satan kişisel gelişim kitaplarından bir tanesi olan "Zengin Baba Yoksul Baba'nın" yazarı…

25.02.2024 - 19:40

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kilit açılımları kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Birçok altcoin kilit açılımları nedeniyle satış baskısı ile…

25.02.2024 - 17:56