Bitcoin (BTC)

Son Dakika: Bitcoin (BTC) Çok Sert Düşüyor! İşte Nedeni..

Son günlerde kripto para sektöründe her ne kadar satıcıların baskın olduğu gözlemlense de, son dakikalarda durumlar ciddileşmeye başladı. 2023 yılına fazlasıyla iyi başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), zor dakikalar geçiriyor.

Geçtiğimiz dakikalarda dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Kraken, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) suçlamalarına çözüm bulmak için kripto staking operasyonlarını durdurdu.

Konuya aşina bazı kaynakların son aktardıklarına göre, SEC yarın öğleden sonra kapalı bir komisyon toplantısı sırasında Kraken’in bu kararını tartışacak ve oylayacak. Günün ilerleyen saatlerinde ise konu ile ilgili farklı duyurularda gelebilir gibi gözüküyor.

Bloomberg, dün Kraken’in kayıt dışı menkul kıymetler konusunda SEC ile anlaşmaya yakın olduğunu bildirmişti. Kraken’in son aldığı karar ise sektörü derinden etkilemişe benziyor.

Son günlerde zaten zor günlerden geçen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), işlem hacmine göre dünyanın en büyük 3. borsasından kötü haberlerin gelmesiyle birlikte düşüşe geçti.

Dakikalar içerisinde yüzde 3’den fazla düşüş yaşayarak 21.888 dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin (BTC), önümüzdeki dakikalarda ise 22 bin dolar seviyesinin altında kalması halinde çok daha büyük düşüşler yaşayabilir gibi gözükmekte.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Solhanlı komiksin, cahilsin, üstelik başkalarına akıl veriyorsun. Adı üstünde yüksek riskli varlık bunlar. Saatler içinde yüzde bilmem kaç kazanırken iyi oluyor değil mi! Satın aldığınız şeyin ne işe yaradığını bile bilmiyorsunuz.

  • Btc bir çok kişinin dediği gibi hiç güvenli değil. Sahtekarların dolandırıcıların kuçağına oturduk. Bilmeden tamamen abd uşağı bitcoin var. Olan bize oldu gitti yıllardır birikim yaptığımız paralar. Ulan yeminle kumarhanede kayıp etsem daha iyiydi. Yüzünü dahi görmemiz imkansız soytarılar bizi çarptı

  • Solhanlı kimsin sen? Neye dayanıp bunu söylüyorsun? Elinde veri var mı? Yoksa 6. hissine mi güveniyorsun? İnsanların sorumluluğunu aldığının farkında mısın?

  • Bu kripto işleri dünya ölçekli olduğu için çok dikkatli olmak gerekiyor. Her an bir haberle ciddi kayıplar yaşayabiliriz.

  • Binance Cz Türkiye'ye yardım edeceğini açıklamıştı.Sanki kendi cebinden mi verecek?Tabi ki bizi düdükleyerek bizim paramızla yapacak.Bu iş yatırım olmaktan çok bir kaç kişi elinde oyuncak oluyor.Zarar çıkacak gibi değil.Nasıl olacak bilmiyorum.Ama lanet olsun.

    • Zavallı seni o adamın mal varlığını sülalen çalışsa yapamaz saçma saçma yorum yapma iyiliği kötülüğünüzle pisletmeyin

  • Tamamen depremle birlikte çökecek fırsat bu fırsat diyip dükkanı kapatan gidecek diye 3 gündür söylüyoruz bu -15 düşüşler 2 gün içerisinde yüzde 50 e yakın büyük düşüşler meydana gelecek altcoinlerin hepsi sıfırlanacak amerikanin büyük oyunu bu turkiye kadar kripto ya paran kaptıran hiç bir ülke yok ekonomik olarak bu zorlu süreçde bir darbe de bu yahudiler vuracak tam 3 gündür söylüyorum çok büyük düşüş gelecek kaçın kurtulun

En Son Yazılar

Michael Van De Poppe, Ethereum’un (ETH) Bu Seviyeye Yükselmesini Bekliyor!

Önemli bir kripto para analisti olan Michael Van De Poppe, uzun bir süredir kripto piyasasında…

12.02.2024 - 15:29

Yeni Zelanda Merkez Bankası Başkanı, Bitcoin ve Altcoin’ler Hakkında Konuştu!

Yeni Zelanda Merkez Bankası Başkanı Adrian Orr, son konuşmasında lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

12.02.2024 - 14:15

Kahin Matrixport Analisti, Yeni Bitcoin (BTC) Tahminini Paylaştı!

Kripto para sektöründe geçtiğimiz dönemlerde yaşanan düşüşleri ve yükselişleri başarılı bir şekilde tahmin eden bir…

12.02.2024 - 13:02

Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’leri Sert Düşüşler Yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta itibariyle kripto para sektörünün ana gündem maddelerinden bir tanesi haline dönüşen ERC-404 altcoin'leri,…

12.02.2024 - 12:00

DİKKAT: Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir proje olan Loopring (LRC), son saatlerde…

12.02.2024 - 10:57

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03