Kategori: Haberler

Son Dakika: Bitcoin Borsası FTX’e Sızan Hacker, Binance Coin Satıyor, BNB Düşüyor!

Geçen haftaya kadar dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan FTX, yaşadığı likidite krizi ile birlikte iflas etmiş ve yatırımcılarının fonlarını dahi ödeyemeyecek duruma gelmişti.

Bu krizin üzerine FTX borsasına bir bilgisayar korsanının sızdığı ve yatırımcıların kripto para birimlerini platformdan çıkarttığı görüldü.

Çalınan kripto para birimlerini Binance coine (BNB) çeviren FTX hackerı, geçtiğimiz dakikalarda bu BNB’leri satmaya başlamış durumda.

Şuan itibariyle anlık olarak Binance coin satışlarına devam eden hacker, BNB’nin düşüş yaşamasına sebebiyet vermiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde FTX’den çalınan bu fonların Binance borsasına zarar vermiş olması, piyasanın ne kadar birbiriyle bağlantılı olduğunu kanıtlamakta.

Binance coinin (BNB) ise son dakikalarda yüzde 3’e yakın değer kaybettiği görülmekte. Oluşan korku ortamı ile birlikte Bitcoin’in de değer kaybetmesine neden olan BNB’nin, ilerleyen dakikalarda tekrardan toparlanması beklenmekte.

FTX borsasına sızan hackerın Binance coin (BNB) satışlarına rağmen Binance kurucusu CZ, konu ile ilgili yeni bir açıklama paylaşmamış durumda.

FTX’e sızan hackerın, Binance coin satışlarına BNB’nin verdiği tepki.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • İnsanlar 2 günde zengin olmak istiyor. Oysa ki ; bi ev , arsa aldıklarında değerlenmesi için 30 yıl bekliyorlar. Btc gibi geleceğe ışık tutan , teknolojik bir sistemin gücü hafife alınmamalı. Artık cepten cüzdan çıkar , kredi kartını çıkar , nakit çıkar..geçecek bu devirler.

  • Denetim şart yoksa bu yavsaklar daha çok hırsızlık yapar ulan alan alıyor ama her nasılsa birde hepsi düşüyor sorsan hepsinin projesi ayri bunlar annelerinin atiklari

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17