Borsa

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Coinbase, ABD Dışındaki Yeni Borsasını Tanıttı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda bir duyuru paylaştı. Coinbase bu duyurusunda, yeni vadeli işlemler borsası Coinbase International Exchange’i tanıttı.

Bir süredir ABD düzenleyici kurumları ile karşı karşıya gelen Coinbase, bu baskılar nedeniyle ve pazar payını büyütmek için ABD dışında yeni bir vadeli işlemler borsası kurmayı planladığını söylüyordu.

Coinbase yeni borsasının tanıtım duyurusunda, şu sözlere yer verdi:

“Coinbase’de, kriptonun faydasını ve benimsenmesini genişleten güvenilir ürünler oluşturarak finansal sistemin güncellenmesine yardımcı olmak için çok çalışıyoruz çünkü kripto ve blockchain teknolojisinin dünya çapında ekonomik özgürlüğü ve fırsatları artırma yeteneğine sahip olduğuna inanıyoruz. Coinbase ABD’de halka açık bir şirket olmayı seçti çünkü ABD’ye bu temel yeniliği benimseyerek en iyi şekilde hizmet verileceğine inanıyoruz, ancak aynı zamanda birçoğu “kripto merkezleri” olma stratejileriyle ilerleyen uluslararası pazarlara da odaklandık.”

“Küresel bir kitle için kriptonun faydasını ve benimsenmesini genişleten güvenilir ürünler oluşturmak, başlangıcından bu yana stratejimizin temelini oluşturdu. Küresel kripto pazarlarında güvenilir, emniyetli ve şeffaf bir lidere duyulan ihtiyaç hiç bu kadar güçlü olmamıştı.”

“Coinbase, ek çözümler ve ürünler geliştirerek, yüksek müşteri koruma standartlarımızdan ve sağlam risk yönetimi çerçevelerimizden yararlanarak finansal sistemin güncellenmesine yardımcı olmak için ABD dışındaki yargı alanlarındaki yüksek çıtalı düzenleyicilerle ortaklık kurmaya kendini adamıştır. Bermuda Para Otoritesi’nden (BMA) düzenleyici lisansımızın yakın zamanda onaylanmasıyla birlikte, bugün Coinbase International Exchange’in lansmanını duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22