BorsaSON DAKİKA! Bitcoin Borsası Binance CEO'su CZ: Bu Bilgiler Yanlış!

SON DAKİKA! Bitcoin Borsası Binance CEO’su CZ: Bu Bilgiler Yanlış!

Binance kurucusundan kritik bir paylaşım.

Takip et

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün itibariyle kripto piyasasının gündeminde yer alıyor. Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonunun (ASIC) aldığı son karar, yatırımcıların dikkatini çekti.

Binance kurucusu CZ ise geçtiğimiz dakikalarda resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte son gelişmeler hakkındaki yanlışları vurguladı.

Türev lisansı ASIC tarafından iptal edilen Binance Avustralya’nın sadece 104 kullanıcı kullanıcısın olduğunun altını çizen CZ, konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“binance Avustralya hakkında bazı yanlış bilgiler (ve kafa karışıklıkları) var.”

“binance australia dün türev araç lisansı iptalini talep etti. çünkü Platformun dün itibariyle tamı tamına 104 kullanıcısı bulunuyordu.”

“binance australia spot borsayı işletmeye DEVAM EDECEKTİR.”

Her ne kadar CoinDesk makalesinde Binance Australia’nın türev lisansını Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonunun (ASIC) iptal ettiği söylense de, Binance kurucusu CZ bu kararı kendilerinin aldığını açıkladı.

Sadece 104 kullanıcılarının bulunmasından ötürü böyle bir karar aldıklarını açıklayan popüler yönetici, Binance Australia’nın spot piyasa üzerinden hizmet vermeye devam edeceğini söylüyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz