Bitcoin (BTC)

Son Dakika: 81 Bin Adet Bitcoin (BTC) Hareket Ettirildi! Satış mı Yapılacak?

Kripto para sektörünün son günlerde yukarı yönlü hareketler sergilediği görülüyor. Bitcoin ve Ethereum‘un değer kazanmaya başlaması, altcoin‘lerin de değerine değer katmasına olanak sağlıyor.

Her ne kadar son 2 gündür yükselişler meydana geliyor olsa da, halen “yeni bir boğa trendi başladı” demek için erken olduğu tahmin edilmekte.

Bazı analistlere göre bu yaşanan yükselişler, 10 bin – 14 bin dolar aralığına kadar gelebilecek çöküş öncesi son likidasyon operasyonu.

Bitcoin’de (BTC) Satıcı Baskısı Artacak mı?

Türk on-chain analistleri arasında önemli bir isim olan “Anl Cnc”, geçtiğimiz dakikalarda yeni bir aktarım tespit etti.

81,842 adet Bitcoin’in hareket ettirildiğini aktaran başarılı analist, yatırımcıların bu hamleler karşısında ise dikkatli olmaları gerektiğini söylüyor.

Anl Cnc isimli analistin aktardıklarına göre, bu Bitcoin’lerin 30 bin adeti dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance‘e gönderildi.

51,841 adet BTC’nin ise yeni açılmış bir cüzdana aktarıldığını aktaran “Anl Cnc”, konu ile ilgili şu sözleri paylaştı:

“Bu arada bunu direk satış olarak algılamayın. Binance aynı zamanda Türev borsasıda olduğu için vadeli tarafta değerlendirmek üzere göndermiş olabilirler.”

“Sen ne bekliyorsun dersen sağlam bi volatilite. Bu veriye göre yön vermek yalan söylemek olur.”

Bu paylaşımın haricinde ise Telegram grubu üzerinden “volatiliteye hazır olun” şeklinde bir mesaj paylaşan başarılı analist, ilerleyen saatlerde lider kripto para biriminin sert hamleler gerçekleştireceğini düşünüyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Ulaş bey, size katılıyorum. Ama az bir kesim var ki sabredecek maddi güce ve akıl sağlığına sahip, işte o kesim sonunda büyük ödülü alacak. Gerçekten bu düzen 1000 kişiyi zarar ettirip 1 kişiyi zengin etmek üzere kurulmuş, bilmiyorsan, kendine aşırı güvenmiyorsan, o büyük sabra ve süreci atlatacak maddi güce sahip değilsen, evet git domates yetiştir.

  • Bu kadar taktiksel sahtekarca Fomo olmasa hangi enayi kripto para alacak değil mi? Şimdi çoğu aldı durdu, çoğunun zararı yüzde 90, yüzde 80, yüzde 70, yüzde 50 civarında! Eee bu adamlar bu kadar kerizi içeri almışken size parayı geri verir mi? Vermezler!!! Akıllı olun işinize gücünüze dönün.. Nohut, Fasulye, Et, süt, Domates, biber, Patates, Soğan yetiştirin! En kötü yıllık bir daire parası kar edersiniz, karnınız tıka basa doyar, beyniniz karıncalanmadan, pas tutmadan kurtulur! Yani umutlarınız yeşerir...

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22