Kategori: AltcoinHaberler

Solana’nın (SOL) Ardından Sıra Avalanche’in (AVAX) mi?

Sürprizlerle dolu kripto para piyasasında rekorlar hız kesmeden devam ediyor. Dolayısıyla bu durum yatırımcıların iştahını kabartıyor. Son dönemlerin en popüler tokenleri hiç şüphesiz SOL, AVAX ve ADA üçlüsünden oluşuyor.

Solana dur durak bilmeyen rekor yükselişi ile beraber 216 dolara merdiven dayadı. Bu yükseliş ile piyasa sıralamasında ilk 10 token arasında kendine yer edinen SOL şuan 7. sırada yer almakta.

Peki Bu Yükselişin Ardındaki Sebep Neydi?

Bu sorunun cevabı aslında oldukça basit: NFT çılgınlığı, NFT pazarı ve NFT alanındaki kayda değer çalışmaları ve dahi bu projeye olan inançları, Solana’yı adeta aya götürdü.

Solana fırsatını kaçıran yatırımcılar, bu yükselişin arka perdesindeki araştırma girişimlerine devam ederken, SOL ile aynı yükselme potansiyele sahip bu kripto parayı, ünlü analist twetter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Analist takipçilerine Avalanche’nin (AVAX) büyük bir boğa yarışına hazırlandığını, AVAX alt yapısında oluşturulan NFT pazarı ile, bu yükselişin rekor seviyelere çıkabileceğini dile getirdi. Öyle ki Solana’nın (SOL) yükselişinden çok daha fazla ses getireceğini dile getirdi.

Analist Sicarious beklentisini rakam vererek “100 dolara gidiyoruz” diye paylaşırken, bu seviyenin bir son değil yeni yolculuklar için bir başlangıç olduğunu söyledi.
Ünlü analistin bu iddialı paylaşımlarına takipçileri büyük bir heyecanla, peki ne zaman sorusunu sorduklarında ise şu şekilde cevap verdi:

“benim beklediğim ve inandığım  yükselişin startını belirleyen en önemli unsur, piyasanın olumlu havaya girdiği ilk anda gerçekleşecek. Avax’ı sepetinde bulundurmayanlar için artık herşey çok geç olacak.”

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08