AltcoinSolana (SOL) ve Bu 19 Altcoin, Haftaya Sert Yükselebilir! İşte Sebebi..

Solana (SOL) ve Bu 19 Altcoin, Haftaya Sert Yükselebilir! İşte Sebebi..

Binance sonrası gözler UPbit'in konferansına çevrilecek.

Takip et

Kripto para sektöründe bugün itibariyle Binance Blockchain Week takip ediliyor. Binance’in konferansında yapılan duyurular, kripto varlıkların volatil yükseliş veya düşüşler yaşamasına neden olmakta.

Önümüzdeki hafta itibariyle ise Güney Kore‘nin en büyük kripto para borsası olan UPbit‘in gerçekleştireceği konferans takip edilecek.

13 Kasım tarihinde başlayacak olan UPbit Konferans’ı, UPbit borsasında listelenmiş ürünlerdeki yükselişlerin alevlenmesini sağlayabilir.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan Look On-Chain, yaptığı araştırmaların ardından önümüzdeki hafta UPbit Konferans’ı esnasında yükselişe geçebilecek ürünleri tespit etti. İşte Look On-Chain’in konu ile ilgili yaptığı paylaşım:

Bildiğimiz gibi son dönemde altcoin’lerdeki yükselişin büyük kısmı Kore borsası UPbit ile ilgili. UPbit D Konferansı’nın 13 Kasım’da yapılması planlanıyor.

bu konferans özelinde Hangi tokenlerin yükselmesi muhtemel?

UPbit D Konferansı katılımcılarını analiz ettik ve UDC ile ilgili 20 token derledik. Aşağıdaki görselde yer alan 20 altcoin büyük olasılıkla UPbit D Konferansı öncesinde veya konferans sırasında yükselecektir.

  • ASTR’ın KRW işlem çifti yoktur;
  • NEO’nin BTC işlem çifti yoktur;
  • GAS’ün BTC işlem çifti yoktur;
  • IOTX’nın KRW işlem çifti yoktur;

Bu 4 tokende de bu süre zarfında yeni işlem çiftlerinin listelenmesi muhtemeldir. bu listelemeler yükseliş getirebilir.

 

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz