Solana (SOL)

Solana (SOL) Ağındaki Sorun Çözüldü mü? Yeni Güncelleme Geldi

Solana (SOL), kesinlikle 2021’e damga vuran altcoinlerden birisi oldu. Solana inanılmaz bir fiyat yükselişi yaşasa da ağdaki sorunlar bir türlü atlatılamadı ve sorunlar devam ediyor.

Ancak kısa süre önce gelen bir güncelleme, bu sorunları geride bırakmaya yardımcı olabilir. Bugün gelen çökme haberi de geliştiricilerin son adımı atmasını sağladı.

Solana Ağı Yeni Güncellemeye Geçti

Solana blockchain’i hem DDOS saldırıları hem de ağdaki yoğunluktan dolayı zor anlar yaşadı. Şimdi ise Solana için 1.18.14 güncellemesi geldi. Bu yılın başında kullanıcıların işlem yapmada sorun yaşaması sonrasında harekete geçen geliştiriciler, sonunda çözüme kavuşmuş olabilir.

Wu Blockchain tarafından aktarılan habere göre Solana ana ağını 1.8.14’e güncelledi. Buna ek olarak geliştiricilerin 8-12 haftalık süre içerisinde daha fazla güncelleme yapması bekleniyor.

Özellikle cross-chain köprüsü olan Wormhole ile ilgili bir uyarı yayınlandı ve Solana ağına olan transferin güncellemeden dolayı gecikebileceği belirtildi.

Solana’nın bu güncellemesi ise bir anda yapılması nedeniyle tepki gördü. Bir kullanıcı ilgili tweetin altına “merkeziyetsiz bir blockchain ağının” bir anda habersiz güncellenmesinin aslında çok büyük bir eksiklik olduğunu aktardı.

Solana ise son 24 saat içerisinde %6 yükseliş elde ederek yeniden 100 dolar seviyesine yaklaştı. Bu güncelleme, sorunlarla boğuşan Solana için iyi haber olarak görülmüş gibi gözüküyor.

Buna rağmen tabii ki 7 gün içerisinde %33 değer kaybeden SOL hala risk tablosu içerisinde bulunuyor. SOL, top 10 içerisinde en çok değer kaybeden ikinci kripto para birimi konumunda.

En Son Yazılar

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07