Bitcoin (BTC)

Sinema Devi AMC, Bitcoin (BTC) Ödemelerini Kabul Edecek!

Dünyanın en büyük sinema ve film şirketlerinden birisi olan AMC Entertainment, kripto para sektörüne yönelik çok önemli bir adım attı. AMC Entertainment tarafından yapılan açıklamada, 2022 yılına kadar olan sürede gerekli adımların atılacağı ve Bitcoin ödemelerinin sinema biletleri için kabul edileceği vurgulandı.

AMC, Bitcoin Ödemelerini Kabul Edecek

AMC Başkanı ve CEO’su Adam Aron, şirketin ikinci çeyrek finans verilerini açıklarken yaptığı konuşmasında Bitcoin gelişmesine de yer verdi. Bitcoin ödemelerinin online sinema bileti alma konusunda kullanılması için altyapı geliştirme çalışmalarını başlattıklarını ifade eden ünlü isim, 2021 yılının sonuna doğru bunun tamamlanmasını bekliyor.

AMC’nin Bitcoin kabul etme planları hakkında bilgiler henüz tam olarak aktarılmasa da müşterilerin binlerce film için biletlerini direkt BTC üzerinden alabilmesini sağlamak kesinlikle büyük bir değişim getirebilir.

AMC’nin ikinci çeyrek verileri ise geçen yıla kıyasla oldukça iyi bir düzelme yaşamış gibi gözüküyor. 2020’nin ikinci çeyreğinde 18,9 milyon dolarlık gelir elde eden şirket bu yılın ikinci çeyreğinde ise gelirini 444 milyon dolara kadar çıkardı. Şirketin net kaybı ise hisse başına 5,38 doladan 0,71 dolara kadar geriledi.

AMC, Bitcoin ödemeleri müjdesine ek olarak yakında Avrupa, ABD ve Orta Doğu içerisinde birçok yeni bölgede sinema salonu açacağının da müjdesini verdi. Bitcoin ödemelerinin bu genişleme çalışmaları ile beraber gelmesi ise kesinlikle şirketlerin BTC’ye olan güvenini de göstermekte.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28