Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu’ya 1.13 Milyar Dolarlık Devasa Yatırım! SHIB Teknik Analizi

Shiba Inu çılgınlığı son hız devam ediyor. Kripto para yatırımcılarının gözdesi olan Shiba, yatırımcılarını mutlu ediyor. Bir kripto balinası Shiba Inu’ya tamı tamına 1.13 milyar dolar değerinde yatırım yaptı.

Bir kripto balinası 20 trilyon Shiba satın aldı. Bu Shiba’ların değeri 1.13 milyar dolara ulaşıyor. Popüler meme kripto para balinalarında gözdesi olmuş durumda. Bu derecede büyük bir yatırımın Shiba üzerinde sert yükselişlerle sonuçlanmaması yatırımcılarını üzmüş durumda.

CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 2.67 düşüş yaşayan Shiba Inu, yatırımcılarının beklentisinin aşağısında performans sergilemekte. Manipülasyonlardan ve spekülasyonlardan çok fazla etkilenen popüler meme coin, ilerleyen günlerde ortaya çıkabilecek “Shiba Inu Bitiyor” haberlerinden sonra sert düşüşler yaşaması olası gözüküyor.

İmza Kampanyası’na Verilen Destek Azalıyor!

Shiba Inu’nın Robinhood borsasında listelenmesi için açılan imza kampanyasına destek azalıyor. İlk günlerde günde 50 binden fazla imza artışının yaşandığı kampanya da son günlerde günlük 5 bin imza zor geliyor. 1 milyon imza hedefi bulunan kampanya da, toplanan imza sayısı 518.104 ulaştı.

Bazı kripto para analistlerinin öne sürdüğü iddialardan biri de, imza kampanyası için balinaların bot satın aldığı yönünde. Büyük yatırım yapmış balinaların Shiba Inu’yı gündemden düşürmemek için kampanyaya bot ile destek verildiği düşünülüyor.

Shiba Inu İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 0.00005713 dolar seviyelerinde bulunan Shiba, düşüşe devam ediyor. 3 gün önce yüzde 27’lik bir yükselişler yatırımcılarını mutlu eden Shiba, bu günden sonra düşüşe başlamış ve son hız devam etmekte.

Şuan ara bir seviyede bulunan Shiba için yatırım yapmak isteyen yatırımcılar 0.00004889 dolar desteğini beklemeleri ve o seviyeye gelince yatırım yapmaları daha doğru olacak gibi gözükmekte.

Elinde Shiba bulunan ve ne zaman satsam diye düşünen yatırımcılar, en yakın direnç olan 0.00006216 dolar seviyelerine geldiğinde satış yapmayı düşünebilirler. Shiba’da bu düşüş böyle devam ederse öncelikle 0.00004889 dolar desteğine gerileyip, ardından 0.00006216 dolar direncine tekrar yükseleceğini düşünen kripto para analistleri yatırımcıların önlemleri alması için uyarmaya devam ediyor.

Yorumları Göster

  • Shibaya rehabet arttigi icin ayagini kaydırmak isteyenler boyle seyler yaziyor shiba bu seviyelere ulasmisken ve kariyer yapmisken kimse yikamaz rahat olun

En Son Yazılar

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16