Haberler

Shiba Inu (SHIB), Rakibi Dogecoin’in (DOGE) Fiyatına Ulaşabilir mi?

Uzun bir süre kripto para piyasasında hareketsiz halde duran veya düşüş yaşayan meme coinler, son zamanlarda gözde kazanç kapısı olarak görülüyor. Bu meme coinlerden Shiba Inu, kripto para piyasasına damgasını vurdu ve daha da vuracak gibi görünüyor.

Shiba Inu, geçen hafta %40’ın üzerinde bir artış ile tüm zamanların rekorunu da tazelemişti. Fakat çok çabuk manipüle edilebilen meme coinler Elon Musk’ın Twitter’dan Shiba Inu tutmuyorum demesi üzerine kripto varlık %13 bir düşüş yaşamıştı.

Kripto para uzmanları Shiba Inu’nin hangi yöne gideceği konusunda tahmin yapmanın çok zor olduğunu vurguluyor. Ayrıca Dogecoin’i tahtından ederek piyasa değerine göre bir numaralı meme coin olan SHIB’in konumunu koruyup koruyamayacağı da merek konusu.

Shiba Inu kripto para sıralamasında 9’uncu sırada yer alıyor. Bir sonraki basamağa çıkması için 30 milyar dolar daha fon toplaması gerekiyor. Ne kadar süre daha büyümeye devam edip, sıralamasını ne kadar daha yükselteceği belli değil. Ancak, Shiba Inu sahipleri iyimser durumdalar ve ilk beş kripto paranın arasına gireceğine çok eminler. Bununla birlikte popüler kripto analistleri ”IncomeSharks” gibi şüpheci olanlar konu hakkında eleştirilerde bulunmaya devam ediyor.

Yakın zamanda atılan Bir twitte Shiba Inu’nin, Dogecoin’i piyasa değeri olarak geçebileceğini, fakat fiyat olarak aynı seviyeye gelmesinin bile mevcut şartlarda mümkün olmadığını belirtiyor. Açıklama Shiba Inu yatırımcıları ve topluluk arasında tartışmayı da beraberinde getirdi. IncomeSharks açıklamasında şöyle diyor:

”SHIB piyasa değerinde DOGE’yi geçebilir. Fakat fiyat olarak ona yaklaşacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. 589 trilyon jeton var!

0.01 dolar olduğunu varsaydığımızda bile 6 trilyon piyasa değerinin üzerinde olacaktır. Bu fiyat tüm kripto para piyasasının iki katı olduğu anlamı taşıyor. İnsanlar gerçekten Shıba Inu’nin BTC’den 6 kat daha büyük olacağına inanıyorlar mı?”

Yorumları Göster

  • Hızla yakılıyor şu anda yarısı yakıldı bile özellikle hindistana kovit yardımı olarak verilen shıbalar çok önemli stratejik bir adım hindistandan gelecek bir haber fıyatı çok değişik yerlere getirebilir

  • Şimdi değil ama illa ki 0.01 hatta 0.1 dolar dahi olacak bence. Çünkü az da olsa yakım var. Hatta bir de bakmışsınız yarı yarıya yakım yapıp shib adedini azaltabilirlerde. Ytd...

      • Ben şahsen inanıyorum yakimlar yeni listelemeler holder sayısı vs bu meme coin artık bir halk coini oldu ve dahada artacak alanlar 10 centi göreceğine eminim en az 1m alıp unutun ytd

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12