Altcoin

Shiba Inu (SHIB) Kararı, Bu Şirkete Çok Pahalıya Mal Oldu!

ABD’nin en çok kullanılan hisse senedi alım satım platformlarından olan Robinhood, birçok kripto para yatırımcısını da artık ilgilendirmekte.

Robinhood’un çok az sayıda kripto para listelemesi ve bunların hacminin rekor kırması tabii ki birçok kripto para biriminin burada listelenmek istemesini sağlıyor. Bunların en günceli ise herkesin hatırlayacağı üzre Shiba Inu (SHIB) olmuştu.

Robinhood Değer Kaybediyor

Dogecoin katili olarak görülen projenin Coinbase ve önde gelen bütün borsalarda listelenmesinden sonra herkes gözünü Robinhood’a çevirdi. SHIB ekibi tarafından 500.000’den fazla imza toplanan bir kampanya bile düzenlense de ne yazık ki SHIB ekibi regülasyonlarla ilgili nedenlerden dolayı Robinhood’a giremedi. Robinhood CEO’su tarafından yapılan açıklamada regülasyon vurgusu yinelendi ve SHIB hala listelenmemiş durumda.

Daha önceki çeyrekte gelirinin büyük kısmını DOGE hacmine borçlu olan Robinhood, SHIB’i kabul etmeyerek de aslında zarar etmeyi göze almış oldu.

4 Ağustos tarihinden beri Robinhood’un hisse değeri %70 düşüş yaşadı ve 70 dolardan 25 dolara kadar çekildi. IPO fiyatı 38 dolar olan Robinhood an itibarıyla büyük bir kriz yaşıyor ve fiyat bunun bile altında.

Birçok yatırımcı ise bu düşüşü DOGE’a olan ilginin azalmasına ve SHIB’in listelenmemesine bağlıyor.

Buna ek olarak kripto para sektörünün son çeyrekte yaşadığı düşüş de aslında Robinhood’a darbe vurmuş olabilir. Şirketin bu zararı engellemek için SHIB listeleyip listelemeyeceğini ise zaman gösterecek.

En Son Yazılar

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57