Haberler

Shiba Inu (SHIB) Balinaları Boş Durmadı!

Kripto para sektörü bütün volatilitesini sergileyerek yoluna devam ederken balinaların ise farklı kripto para birimlerinin emir tahtalarında boş durmadıkları görülüyor. Özellikle Shiba Inu (SHIB) yatırımcılarının paniğe kapıldığı anlarda, bir balinanın servetine servet kattığı gözlerden kaçmadı.

Yeni SHIB Balinası Geldi

WhaleStats tarafından aktarılan bilgilere göre kripto para sektörü yeni bir SHIB balinasının doğumuna şahitlik etti. Anonim alıcı, kısa sürede yaptığı alımlarla toplamda 3,2 trilyon adet SHIB token bakiyesine ulaştı.

SHIB balinasının 3 farklı ve büyük işlemle 120 milyon dolarlık SHIB aldığı görülüyor. Yeni SHIB balinasının kim olduğu veya amacı bilinmese de fiyatların sert düşüş yaşadığı anlarda böylesine cesaret dolu bir harekette bulunulmuş olması kesinlikle dikkat çekti.

İlk işlem 105 milyon dolarlık dev bir alım işlemi olarak kayıtlara geçerken bunun devamında ise 3 milyon dolarlık ve geri kalan miktara denk gelecek değerde alım yapıldı. En son alımın ise 7 Aralık tarihinde tamamlandığı görülüyor.

SHIB bir süredir sessizliğini koruyor ve kripto para sektörünün yaşadığı sert düşüş nedeniyle de 13. sıraya kadar düştü. SHIB’in top 10’dan düşmesi ve ekibin sessizliğini koruması ise yakında büyük bir duyuru yapılması ihtimalini arttırıyor.

SHIB’in rakiplerinden Floki Inu ise birçok reklam kampanyası ile adını duyurmaya devam etmekte. Şimdi ortaya çıkan balina ise SHIB yatırımcılarının umudunu arttırmakta.

En Son Yazılar

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından…

06.02.2024 - 23:07

FED Yetkilisi Kashkari, Bitcoin’i (BTC) Kötüledi! İşte Tüm Açıklamaları..

Son saatlerde Minneapolis FED Başkanı Neel Kashkari'nin yorumları kripto para sektörünün gündemine geldi. Minnesota'da düzenlenen…

06.02.2024 - 22:25

SON DAKİKA: SEC, Invesco Spot Ethereum ETF Kararını Erteledi!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Invesco & Galaxy…

06.02.2024 - 21:33