Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), Ailenize Daha Fazla Vakit Ayırmanızı Sağlıyor!

Daha önce bir süpermarketin depo yöneticiliğini yapan kripto para yatırımcısı, Shiba Inu sayesinden işinden istifa etti. Şubat ayında memecoin’e 8.000 dolar yatırım yapan adam şuan milyoner konumuna geldi.

Ailesine vakit ayıramamaktan şikayetçi olan bir kripto para yatırımcısı, 8 bin dolarlık yatırım sermayesiyle milyoner olmayı başardı. Shiba Inu 0.0000001 dolar fiyattayken, 8 bin dolarlık sermayesiyle alım yapan adamın şu anlık kişisel servetinin 1.5 milyon dolar olduğu söylentiler arasında bulunmakta.

800 milyar tane Shiba Inu sahibi olan Rob, Shiba’nın fiyatının 0,0035 dolar seviyesine gelmesiyle birlikte 500 bin dolarlık Shiba satışı yaptı. Hali hazırda hala 1 milyon doları aşkın değerinde Shiba bulunan Rob şu açıklamalarda bulundu:

“Shiba ile başarılacak daha çok şey olduğuna inanıyorum. Portföyümün tamamını asla satmayacağım.”

Ailesine daha çok vakit ayırabildiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Rob,“ben yaptıysam herkes başarabilir umudunuzu kaybetmeyin” mesajını verdi.

Yeni Nesil Kripto Milyoneri Nedir?

2017-2018 yıllarında kripto piyasasında “Mega Boğa” yaşandı. Bu yıllarda elinde Bitcoin, Ethereum, Ripple gibi büyük kripto paraları tutan yatırımcılar isminin önüne milyoner sıfatı koymuş durumda.

2020-2021 yıllarında kripto paraların sert yükselişiyle birlikte kripto para piyasasından milyoner olan insanların sayısı artmaya devam ediyor. Daha çok doğru memecoin’lere yatırım yapan kullanıcıların son yükselişlerle birlikte çok büyük kazançlar sağladığı ortaya çıkmış durumda.

Doge Coin ve Shiba Inu gibi projelerden çok büyük kazançlar sağlayıp milyoner olan insanlar kripto para piyasasının yeni nesil kripto milyonerleri olarak adlandırılmaya devam ediyor. Normal kripto para yatırımcılarının çok riskli olarak görüp yatırım yapmadığı bu coinler, çok sert yükselişler yapıp ilgi çekmeye devam etmekte.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51