Analiz

Shiba Inu, 3 Borsada Daha Listeleniyor! SHIB’de Yükseliş mi Başlıyor?

Shiba Inu’ya güzel haberler gelmeye başladı. Bir çok Shiba Inu yatırımcısının bu hafta canları çok sıkılmıştı. Shiba Inu’nın fiyatındaki düşüşler, Elon Musk’ın Dogecoin’i daha çok desteklemesi, Robinhood ve Kraken borsa listelemeleri gelmemesi Shiba Inu yatırımcılarını üzmüştü.

Haftanın son gününde Shiba Inu için gelen olumlu haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. CoinDCX borsasında listelenmesi duyurulan Shiba Inu fiyatında yukarıya doğru bir atılım bekleniyor. Her ne kadar çok büyük bir borsa olmasa da bu listelemelerin olması Shiba Inu’nın gene piyasadaki kabul edilebilirliğini arttırmasını sağlıyor.

Shiba Inu’nın yeni adreslerinden bir tanesi Gemini Borsası oldu. Büyük borsa kripto piyasasına destek vermeye devam ediyor. Gemini Borsası listeleme hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Shiba Inu desteğinin yanı sıra bir dizi Defi, metaverse, altyapı ve veri yönetimi tokenlarını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz,”

Son olarak Shiba Inu’yı listeleyen borsa ChangeHero oldu. Sıfır komisyonla ticaret yapan borsa, yatırımcıların ilgisini görmeye başlamış durumda. İlerleyen günlerde listelemelerin artacağını tahmin eden kripto para analistleri, Shiba Inu’yı bütün piyasanın kabul etmesi gerekli olduğunu dile getiriyorlar.

Shiba Inu İçin Kritik Seviyeler Neler?

Shiba Inu çok önemli bir üçgenin içinde bulunuyor. Yayın saati itibariyle 0.00005275 dolar seviyelerinde bulunan Shiba Inu, 0.00005000 dolarda bulunan ana destek seviyesi yardımıyla, üçgeni yukarı doğru kırabilir.

Bu üçgenin yukarı doğru kırılımıyla birlikte ATH seviyesi olan 0.00008779 dolar direncine kadar sert yükseliş yapabilecek olan Shiba Inu, bu üçgenin aşağı doğru kırılması sonucu önce 0.00004371 dolar desteğine ardından ise 0.00003571 dolar desteğine bir geri çekilme yaşayabilir.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12