Bitcoin (BTC)

Selcoin: Bitcoin (BTC), Yükseliş İçin Bu Seviyeyi Aşmalı!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Selcoin, yaptığı analizler yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Piyasadaki yükseliş döngüsünde başarılı tahminler ile isminden söz ettiren Selcoin, konu ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son günlerde 23 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor. 25 bin dolar direncinden reddedilen BTC, halen toparlanmayı başaramamış durumda.

Başarılı analist Selcoin, bugün itibariyle resmi Twitter hesabı üzerinden Bitcoin’in fiyat hareketleri hakkında şu sözleri aktardı:

“Bitcoin 22.850 dolar desteği iki gündür iyi çalıştı. Yarım saatlikte bile aşağısına sarkmadı. Toparlayabilmek için 23.400 dolar üstünde kapanışlar bugün/yarın.”

Bu akşam itibariyle kripto para sektöründe haftalık kapanışlar gerçekleşecek. Pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 03.00’da haftalık mumunu kapatacak olan BTC’de, nefesler tutulmuş durumda.

Selcoin’in aktardıklarına göre, lider kripto para biriminin 23.400 dolar seviyesinin üzerinde bir haftalık kapanış gerçekleştirmesi, önümüzdeki hafta itibariyle ise tekrardan yükselişlerin başlamasını sağlayabilir.

Popüler analist kritik destek noktası olarak ise 22.850 doları belirlemiş durumda. Son düşüşlerde bu desteğin altına iğne dahi atmayan BTC, olası satıcı baskısı ile birlikte bu seviyenin altında bir haftalık kapanış yapması durumunda volatil düşüşler yaşayabilir gibi gözüküyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28