Bitcoin (BTC)

Selcoin: “1 Hafta Sonra, Bitcoin ve Altcoinler İçin Ciddi Yükselişler Bekliyorum”!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği analistlerden bir tanesi olan Selcoin, piyasalar hakkında açıklama yaptı.

FED‘in piyasalar üzerindeki baskılarına değinen Selcoin, önden yüklemeli faiz söyleminin sadece piyasaları kontrol altına alınmak için söylendiğine inanıyor.

FED Başkanı Jerome Powell, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, “önden yüklemeli faiz artışı da yapabiliriz” demişti.

15-16 Mart tarihlerindeki FOMC toplantıları ve faiz kararı ardından yükselişlerin başlayacağını iddia eden ünlü analist, yaptığı tahminlerde başarılı olduğu gözlemlenmişti.

Piyasaları son dönemlerde güzel bir şekilde okumayı başaran popüler analist, temel ve teknik verileri birleştirmesiyle birlikte yatırımcılar için doğru bir yol haritası çıkartıyor gibi gözükmekte.

Ramazan Bayramında, FED Piyasaları Ters Köşeye mi Yatıracak?

3-4 Mayıs tarihlerinde FED‘in faiz kararı ardından piyasaların ve kripto paraların yeni bir yükseliş trendi başlatacağına inanan Selcoin, Ramazan bayramında ters köşe gelebileceğini vurgulamaya devam ediyor.

Başarılı analist, altın, gümüş ve ABD dolarının yeni bir yükseliş serüveni başlayacağını düşünüyor. Bitcoin ve kripto paralar hakkında da fikirlerini paylaşan Selcoin, şu sözleri aktardı:

“FED’İN FAİZ KARARI SONRASI PİYASALARDA YUKARI YÖNLÜ YENİ BİR TREND BEKLİYORUM. BU YÜKSELİŞ TRENDİ MAYIS AYINDAN İTİBAREN BAŞLAYABİLİR.”

“BEN BURADA CİDDİ BİR YÜKSELİŞ TRENDİ BEKLİYORUM, %5 – %10 BENİ MUTLU ETMEYECEK. ÇOK DAHA BÜYÜK YÜKSELİŞLERİ SABIRLARI BEKLEMEYE DEVAM EDİYORUM.”

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17