Altcoin

Scott Melker, Dipten Alınacak ve Yükseliş Vaat Eden 5 Kripto Parayı Açıkladı

Kripto para piyasasında yaşanan sert düşüş, günlerden sonra sonunda ara vermiş gibi gözüküyor. Bitcoin’in (BTC) kısa sürede %30 ve üzeri düşüş yaşaması, kripto para sektörünü tepetaklak etti. Buna rağmen analistlerin yükseliş beklentileri sürüyor.

Bitcoin (BTC), 42.000 dolara kadar geriledikten sonra dipten aldığı destek ile yeniden 45.000 dolara yükseldi. Ünlü analist Scott Melker ise kripto para piyasasının toparlanması sürecinde özellikle 5 altcoinin dikkat çekebileceğini ifade etti.

Önümüzdeki Günlerde Dikkat Edilecek 5 Kripto Para

Melker, takipçilerine yönelik yaptığı açıklamada Binance kripto para borsasının kendi coini BNB’ye işaret etti. BNB’nin zirve fiyatı olan 670 dolardan 542 dolara kadar gerilediğini ifade eden analist, hedefinin 1.000 dolar olduğunu hatırlattı.

Ünlü analistin işaret ettiği ikinci kripto para birimi ise Ethereum (ETH) ağının ölçeklenebilirliğini kolaylaştıran Polygon (MATIC) oldu. MATIC, düşüşe rağmen tüm zamanların rekorunu tazeledi. Melker ise bunun yükselişinin süreceğini düşünüyor.

Analist üçüncü olarak ise gözden düşen IDO platformu Polkastarter’a (POLS) işaret etti. POLS’un zirveden %50 değer kaybettiğini ifade eden analist, bunun yeniden zirveye ulaşacağını ve %100 yükseliş elde edeceğini düşünüyor.

Melker, DeFi sezonunun başladığını vurgulayarak son olarak da SUSHI ve LINK’i listesine eklediğini belirtti. SUSHI’nin kırılım gerçekleştirdiğini ve 18 doların üzerinde tutunduğu sürece 40 doları hedeflediğini belirten analist, DeFi projelerinin değer kazanmasını bekliyor.  Analist, LINK için de benzer bir yükseliş bekliyor.

En Son Yazılar

Lazarus Hack Grubu, Çaldıkları Bitcoin ve Altcoin’leri Hangi Platformda Aklıyor?

Başarılı bir analitik şirketi olan Chainalytics yıllık raporunda, Kuzey Koreli Lazarus Hack grubundaki bilgisayar korsanlarının…

18.02.2024 - 15:46

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19