Bitcoin (BTC)Santiment: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 40 Bin Doları Aşabilir! ETF Onayı Değil..

Santiment: Bu Olursa, Bitcoin (BTC) 40 Bin Doları Aşabilir! ETF Onayı Değil..

Dev balinalar sektöre 1.16 milyar dolar enjekte etti.

Takip et

Kripto para sektöründeki olumlu trend devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yukarı yönlü hareketler sergilemesi, haliyle birçok yatırımcının sektöre dair inancını ve güveninin artırmış gibi gözükmekte.

Şuan itibariyle her ne kadar Bitcoin spot ETF onayı ihtimalini fiyatlıyor olsa da, bu süreçte büyük balinaların da bu ihtimal üzerindeki FOMO’nun artmasını sağlıyor.

Başarılı bir veri sağlayıcısı olan Santiment’in aktardıklarına göre en büyük ilk 100 USDT adresi son süreçte sektöre 1.16 milyar dolar enjekte etti.

Önümüzdeki süreçte büyük balinaların BTC ve altcoin‘lere ilgi göstermeye devam etmesi haliyle kayda değer yükselişlerin yaşanmasını sağlayabilir.

Santiment konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Bitcoin, 5 Mayıs 2022’den bu yana ilk kez 38.300 dolara ulaştı. Birçok etkene katkıda bulunan en büyük 100 Tether adresi, son 6 ayda piyasaya 1.67 milyar dolar enjekte etti. Eğer bu balinaların USDT alım gücü artmaya devam ederse, Bitcoin’in 40 bin doların üzerine çıkması çok olası duruyor.”

Önemli bir dönemden geçiyor Bitcoin, ilerleyen süreçte yükselişlerine devam edebilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz