Haberler

Samsung, Galaxy S22’yi Decentraland (MANA) Sanal Mağazasında Tanıtacak!

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Samsung, metaverse teknolojisine yatırım yapmaya devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, “Amiral Gemisi” olarak tanımlanan Galaxy serisinden S22’nin tanımı için Decentralan’daki sanal mağazasını kullanacak.

Unpacked’ etkinliğini hem metaverse evreninden hem de gerçek hayatta gerçekleştirecek olan Samsung, metaverse evrenlerinin ilerleyen yıllarda çok daha büyüyeceğini düşündüğünü dile getiriyor.

Samsung’un 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği organizasyonlara binlerce kullanıcının katılım sağlaması bekleniyor. Dünyanın dört bir yanından dahil olunabilecek olan organizasyon ücretsiz olacağı duyuruldu.

Gerçekleştirilecek organizasyonun Samsung’un New York’taki mağazasının sanal versiyonu olan Decentraland’daki 837X’de düzenleneceğini aktaran Samsung, MANA’nın fiyatında da sert yükselişler olmasını sağladı.

Samsung’un “Amiral Gemisi” modellerinden olan Galaxy S22’yi tanıtması beklenen şirket, S22 dışında bir çok yenilikçi teknoloji ve aksesuarı da tanıtacağı aktarıldı.

Twitch, Reddit, YouTube, TikTok ve Twitter başta olmak üzere 8 platformda daha canlı olarak yayınlanması beklenen organizasyonda en fazla katılımın Decentraland’daki 837X’de olması bekleniyor.

Kullanıcılar Samsung’un sanal mağazası olan 837X’de sergilenen NFT’lere bakabileceği gibi Decentraland üzerinden satın alımda yapabilecekler.

837X’e girişlerin sınırlandırılması beklenirken, yaşanabilecek yoğunluk sebebiyle serverlarda oluşabilecek bir bağlantı kopması yaşanmaması için ekiplerin 7/24 çalıştığı aktarıldı.

Yayın saati itibariyle MANA 3.176 dolar seviyelerinden seyrederken, bu haberin piyasaya düşmesiyle MANA %40’dan fazla yükseliş yaşadı.

En Son Yazılar

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08

Başarılı Analist Martinez, Bitcoin ve Bu Şaka Altcoin’in de Sert Yükseliş Bekliyor!

Kripto para yatırımcıları sektördeki boğa trendinin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Her ne kadar bunu…

11.02.2024 - 15:49

Kripto Balinaları Bitcoin Yükselirken Binance’de Listeli Bu Altcoin’leri Topluyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu özelinde yükselişlerin yaşandığı görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 13:35