Bitcoin (BTC)

SAATLER KALDI: Bitcoin’de (BTC) Sert Hareketler Kapıda!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta içerisinde satıcı baskısı ile karşı karşıya kalmış olsa da, son günlerde toparlandı. BlacRock‘un spot Bitcoin ETF başvurusunda bulunması, kripto piyasasında yükseliş getirdi.

Her ne kadar ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) bu spot Bitcoin ETF başvurusunu da reddetmesi beklense de, bu adım dahi BTC’nin yükselen trendinden sekmesini sağladı.

Bu gece itibariyle ise TSİ 03.00’da Bitcoin’da haftalık kapanış gerçekleşecek. BTC’nin haftalık kapanış öncesinde yukarı ve aşağı yönlü sert hareketler sergileyeceği tahmin edilmekte.

Önümüzdeki Süreçte Bitcoin’de (BTC) Neler Olabilir?

Şuan itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) bir karar aşamasında olduğu net bir şekilde görülebiliyor. BTC’nin yükselen trendini kaybetmemesi, yeni bir boğa döngüsü başlatabilir.

Bu boğa döngüsü özelinde Bitcoin’in ilk etapta 30 bin – 31 bin dolar direnç aralığına yükselmesi beklenmekte. Bu direncin kırılımı çok zor olabilecek olsa da, kırılması halinde BTC’nin yeni hedefi 45 bin dolar olabilir.

Her ne kadar bu hedef birçok yatırımcı için çok zor gibi gözükse de, BTC’nin 2023’ün ilk 4 ayında dahi yüzde 100’den fazla değer kazandığını unutmamak gerek.

Kötü senaryoda Bitcoin 24 bin dolarda yer alan yükselen trendi kaybederek 18 bin dolar seviyelerine kadar bir düşüş yaşayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Lütfen artık turuswalet teki sorunu çözün ve açın bizde parmizi çekip devam edelim bu şekilde devam ederse güven kaybına sebep olucak ve insanlar yatırım yapmiyacak artık...

En Son Yazılar

Ünlü Bitcoin Analisti, Gözünü Bu Altcoin’e Çevirdi! Sert Yükseliş mi Geliyor?

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, paylaştığı başarılı tahminler ile kripto gündeminde…

08.02.2024 - 19:20

SON DAKİKA: Binance Web3 Cüzdanı, Artık Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’lerini Destekleyecek!

Son günlerde kripto para sektöründe ERC-404 token standardı ile inşa edilen altcoin'ler volatil yükselişler gerçekleştiriyor.…

08.02.2024 - 18:07

Bitcoin Son Dakikalarda 45 Bin Doları Aştı! BTC’de Yeni Hedef Kaç Dolar?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin hakimiyet kurduğu görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

08.02.2024 - 17:17

Balinaların Gözde Kripto Borsasından, Ripple (XRP), SOL ve Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Daha çok büyük yatırımcıların ve balinaların tercih ettiği bir kripto para borsası olan Deribit, kısa…

08.02.2024 - 16:20

Terra Kurucusu Do Kwon, ABD’ye İade Edilmeyecek! İşte LUNA ve LUNC’un Tepkisi..

Birkaç sene önceye kadar kripto para sektörünün en büyük projelerinden Terra Luna'nın kurucusu olan Do…

08.02.2024 - 15:11

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’deki Ağ Yükseltmesini Destekleyeceğini Açıkladı!

Dev kripto para borsası Binance, bu sabah itibariyle MultiversX (EGLD) isimli altcoin'deki ağ yükseltmesini destekleyeceğini…

08.02.2024 - 13:58