Haberler

Robert Kiyosaki: “Enflasyondan Korunmak İçin Bitcoin ve Altın Alın”

Ünlü yatırım uzmanı Robert Kiyosaki, dünyada ve ABD’de hızla artmaya devam eden enflasyondan, korunma yollarını açıkladı.

Çok satan Zengin Baba Yoksul Baba kitabının ünlü yazarı Robert, vatandaşların enflasyon dönemlerinde zarar etmek yerine nasıl kar edebileceği yolları kendine göre yorumladı.

Twitter üzerinden 1.8 milyon takipçiye sahip olan Kiyosaki, takipçilerine enflasyondan korunma yolu olarak Bitcoin, altın ve gümüşü önerdi.

“Enflasyondan nasıl kar elde edilir. Biden enflasyon istiyor. Teksas ve N. Dakota petrolüne yatırım yaparak suç eylemlerine karşı çıkıyorum.”

“Utah’ta bir altın madeni satın aldım. Teksas dairelerine, evlerine yatırım yaptım. Altın, gümüş ve bitcoin satın alıyorum Bir kapitalist gibi yatırım yapın.”

Enflasyon dönemlerinde kar etmek için UTAH’ta bir altın madeni satın aldığını söyleyen Robert, ABD Başkanı Joe Biden’ın enflasyonun artmasını istediğini iddia etti.

Bu iddialar doğrultusunda bir kapitalist gibi yatırım yapmayı öğütleyen ünlü yatırım uzmanı, altın gümüş ve Bitcoin satın aldığını sözlerine ekledi.

Yaptığı açıklamasında gayrimenkul yatırımlarına da değinen Robert, Teksas’da daire satın aldığını duyurdu.

Rusya – Ukrayna arasında gerçekleşen savaş üzerine de açıklamalarda bulunan Robert, Bitcoin ve kripto topluluğunun Ukrayna’nın arkasında durduğunu düşünmekte.

Rusya’nın Ukrayna işgalini desteklemeyen başarılı yatırım uzmanı, bu gelişmeler ışığında şu sözleri aktardı:

“Bitcoin ve kripto paralar Putin’e meydan okuyor. kripto topluluğu her zaman haklının yanında olarak ukrayna’ya bağış yapıyor.”

Bitcoin ve kripto paraların Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e meydan okuduğunu iddia eden Rovert, kripto topluluğun ise her zaman haklının yanında olduğunu vurgulamakta.

 

 

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09