Gündem

Robert Kiyosaki: Bankalar Batıyor, Bitcoin ve Bu Ürünlere Yönelin!

En çok satan kişisel finans kitabı “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert Kiyosaki, birden fazla bankanın iflas etmesinin ardından, olası mali krize ilişkin yeni uyarılarda bulunduğu bir video paylaştı.

ABD bir süredir bankacılık krizi ile boğuşmaya devam ediyor. 2023 yılı itibariyle bankacılık sistemine olan güvenin zedelenmesi, lider kripto para birimi Bitcoin‘e (BTC) ilginin artmasını sağladı.

Miles Franklin Precious Metals Investments’ın CEO’su Andy Schectman ile bir program yapan Robert Kiyosaki, bankacılık krizinin etkilerinin büyüyebileceğini söylüyor:

“Bölgenizdeki bir yerel banka batarsa, kasabanız da onunla birlikte batar çünkü artık kasabaya kredi gitmeyecek. Ve bu olduğunda, biz vatandaşlar depresyona giriyoruz. Biz şuan bir durgunluğun değil, olası büyük bir depresyonun eşiğinde duruyoruz.”

“Bu büyük, batamayacak kadar büyük ticari bankalar Federal Rezerv tarafından garanti edilirken, Janet Yellen’in bize söylediği gibi, diğer bankalar sistemik olarak çok büyük değillerse (çoğunlukla değil), kullanıcılarını mağdur edecekler.”

Küçük bankalarda tehlikenin çok daha büyük olduğunun altını çizen Kiyosaki, her zaman olduğu gibi yine arzı sınırlı varlıklara yatırım yapmanın öneminden bahsetti.

Bitcoin, altın ve gümüşü gerçek para olarak nitelendiren Kiyosaki, vatandaşlarından krizlerden korunmak için bu ürünleri satın alması gerektiğini vurguluyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18