Ripple (XRP)

Ripple (XRP) İle İlgili Tepki Çeken “Hata”, Sonunda Düzeltildi

Kripto para piyasası çok sert bir düşüş yaşasa da XRP yatırımcıları uzun süreden beri verdikleri bir mücadelede zafer elde etmeyi başardı. XRP fiyatı 14 Nisan tarihinde 1,90 dolar seviyesine kadar yükselse de an itibarıyla 1,2 dolar seviyesinin altında işlem görmeye  devam ediyor.

XRP fiyatı bugünden önce ise CoinMarketCap ve CoinGecko gibi sitelerde çok farklı fiyatlardan işlem görüyordu. CMC üzerinde toplam arzı normale kıyasla 10 milyar daha az gösterilen XRP, yatırımcılardan gelen tepkilerden sonra ise eski seviyesine çekildi ve arzı düzeltildi.

XRP Arzı Bilerek Az Gösteriliyor

XRP ekosisteminin önemli isimlerinden olan Leonidas, CoinMarketCap üzerindeki XRP arzının bilerek Haziran 2016’daki seviyeye çekildiğini ve 10,9 milyar XRP’nin buradan kaldırıldığını belirtti. Bunun CMC üzerindeki XRP sıralamasını etkileyerek XRP’yi BNB’nin altına çektiğini ifade eden Leonidas, sonunda sesini duyurdu.

Leonidas, bu arz sorununun sonunda düzeltildiğini belirtti. CMC üzerindeki verilere bakıldığında XRP’nin en büyük 5. kripto para birimi ve toplam 46 milyar arza sahip olduğu görülüyor. CoinGecko üzerinde de verinin aynı ve XRP’nin arzının doğru olduğu görülebilmekte. XRP yatırımcıları ise bu sorunun 1 hafta önce düzeltilmesi durumunda XRP’nin en büyük üçüncü kripto para birimi sıralamasına yükselerek BNB’yi yerinden edebileceğini vurgulamaktaydı.

Kripto para piyasasının yaşadığı sert düşüş ile birlikte ise üçüncü sıra uzun bir süreliğine Tether’in eline geçmiş gibi gözüküyor. Ethereum’un toplam piyasa değeri 311 milyar dolara geriledi ve Tether 58 milyar dolar ile bunun hemen altında.

En Son Yazılar

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13

Dev Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Tutan Herkesin Varlıklarını Sattı!

Dev kripto para borsası Coinbase, 21 Aralık 2023 tarihinde bir Bitcoin hard forku olan Bitcoin…

03.02.2024 - 20:10

Epic Games, Bu Altcoin’in Oyununu Listeleyecek! İşte Ayrıntılar..

Son dönemlerde kripto oyunlarına ilgi yeniden artmaya başladı. Gelen bilgilere göre Epic Games yakında Call…

03.02.2024 - 18:56

Binance’deki Bu Metaverse Altcoin’in de Yine Yüklü Satış Yapılıyor!

Son birkaç gündür META'da yaşanan devasa artışlar ile birlikte metaverse altcoin'leri gündeme gelmeye başladı. META'daki…

03.02.2024 - 17:31

Balinaların Bitcoin (BTC) Yatırımlarında Son Durum Ne?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bir süredir yatay hareketler sergiliyor. 40 bin - 44…

03.02.2024 - 15:25