Ripple (XRP)

Ripple, İnadından Vazgeçmiyor: XRP İle İlgili Soru Tekrarlandı!

Connecticut merkezli Filan LLC hukuk şirketinin kurucusu olan ve kripto para sektöründe de bir hayli popüler konumdaki kurumsal avukat James K. Filan, önemli bir güncelleme paylaştı. Ripple ve XRP davasını yakından takip edip yatırımcıları bilgilendiren Filan, yayınladığı son gönderisinde Ripple ve SEC arasındaki yasal savaşın son hamlelerini gözler önüne serdi.

Ripple, İnadını Sürdürüyor

Filan, iki tarafın da birbirine gol atmaya çalıştığını vurgulayarak şimdi sıranın Ripple’a geldiğini ortaya koydu. Ripple kısa süre önce yaptığı bir başvuruda SEC çalışanlarının kripto para yatırımlarının açıklanmasını ve özellikle XRP yatırımı olan çalışanların ibraz edilmesini talep etmişti. Ripple bu strateji ile aslında SEC’yi kendi çalışanları ile vurmayı hedefledi ve bunun oldukça zeki bir hamle olduğu söylenebilir.

SEC bunu reddetse ve mahkeme de nispeten SEC’den yana olsa da Ripple bu inadından vazgeçmemekte kararlı gibi gözüküyor. Ripple, SEC’nin itirazına karşı bir itirazda bulundu ve SEC’nin çalışanları arasında XRP yatırımı olanlar varsa bunların açıklanması gerektiğine dair bir talepte daha bulundu.

İlk olarak 27 Ağustos tarihinde yapılan başvurunun şimdi bir kere daha hakim karşısına çıkartılacak olması bundan artık net bir karar alınmasını sağlayabilir. Ripple avukatları ise SEC çalışanlarının kişisel bilgilerinin değil daha çok yatırım yapıldıysa bu yatırım süresinin ve tarihlerinin istendiğini vurguladı ve aslında durumu biraz daha izin verilebilir hale soktu.

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08