Ripple (XRP)

Ripple Cüzdanlarında Büyük Hareketlilik: 785 Milyon XRP Nereye Gitti?

Blockchain devi Ripple, son dönemde çoğunlukla menkul kıymet davası ile anılsa da şirketin yüklü XRP transferleri de dikkat çekiyor. Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre son 10 saatlik süre içerisinde ucu Ripple’a uzanan iki işlemde 347 milyon dolar transfer edildi.

Ripple, Kendi Cüzdanları Arasında XRP Gönderimi Yaptı

XRP fiyatının tam da bu işlemler yapılmadan önce 0,52 dolar seviyesine kadar yükseldiği ancak daha sonra düşüş yaşadığı gözlerden kaçmadı. Whale Alert, Ripple’ın ilk işlemle 745 milyon adet XRP transfer ettiğini aktardı. İkinci işlemde ise yaklaşık 17 milyon dolara tekabül eden 40 milyon XRP aktarıldı.

Whale Alert tarafından aktarılan transfer haberi sonrasında XRP fiyatı %15 yükselişe geçti. Bunun sonrasında ise XRP fiyatının yükselişinin durulması, yatırımcıların transferin yapıldığı cüzdanı sorgulamasına yol açtı.

Transfer edilen XRP’lerin, Ripple’ın bir başka cüzdanına gönderildiği ise daha sonra ortaya çıktı. Şu an için yapılan bu neredeyse milyar dolarlık işlem hakkında resmi bir açıklama ise yayınlanmadı. Ripple’ın kendi cüzdanları arasında böyle bir transfer yapmasının arkasındaki temel sebep ise cüzdan değişimi olabilir.

Büyük kripto para borsaları ve şirketler belirli dönemlerde donanım cüzdanı ve yazılım cüzdanı değişimi yapabilmekte. Ripple’ın bu hamlesi daha önce çok fazla görülmese de bunun ya cüzdan değişimi ya da dava ile ilgili bir durum olabileceği tahmin ediliyor. Yüklü işlem sonrası XRP fiyatının durulması ise yatırımcıların kafasında hep soru işareti olarak kalacak.

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05