Ripple (XRP)

Ripple, Çin’e Yöneldi: 270 Milyon XRP’nin Sırrı Ne?

Kripto para piyasası son dönemde özellikle Çin’in etkisinde kaldı ve Bitcoin (BTC) madencilerinin bu durumdan pek memnun olduğu söylenemez. Çin’den gelen Bitcoin madenciliği yasakları madencilerin bu bölgeden kaçmasına neden olurken, Ripple’ın transferleri ise tam tersini yaptıklarını gösteriyor.

270 Milyon XRP Gönderildi

Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre, son 20 saatlik süre içerisinde 270 milyon XRP önde gelen kripto para borsalarına aktarıldı veya borsalardan cüzdanlara gönderildi.

ABD merkezli Ripple ise ilginç bir şekilde hala Huobi’ye yüklü miktarlarda XRP göndermeye devam ediyor. Mayıs ayının başından beri düzenli olarak Ripple cüzdanlarından Huobi cüzdanlarına XRP gönderildiği görülmüştü ve bu trend son yaşananlara rağmen hala devam ediyor. Whale Alert verilerine göre son 20 saat içerisinde 239 milyon dolarlık XRP transfer edildi ve transferlerin yapıldığı borsalar arasında Huobi, Binance, Coinbase ve Bybit yer alıyor. En büyük transfer ise Bybit borsasından Binance borsasına yapıldı ve bu işlemin içerisinde 175 milyon adet XRP bulunuyor.

Bitstamp buna ek olarak direkt olarak Coinbase borsasına 64,5 milyon adet XRP gönderdi. Normalde XRP işlemlerine kapalı olan Coinbase’e bu kadar XRP gönderilmesinin sebebi ise bilinmiyor.

Kullanıcıların kafasını karıştıran asıl işlem ise Ripple’ın Huobi’ye yaptığı gibi gözüküyor. Neredeyse bir aydır Huobi’ye düzenli olarak XRP gönderen Ripple’ın bunu neden yaptığı hala bilinmiyor. Buna karşın Ripple’ın hala XRP’yı destekleyen borsalardan olan Huobi’ye satış yapmak için XRP gönderiyor olması muhtemel.

En Son Yazılar

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18

Bitcoin Boğası Justin Sun, Bu Altcoin’de Yakım Yapılacağını Duyurdu!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, attığı…

11.02.2024 - 19:39

Önümüzdeki Hafta Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

11.02.2024 - 18:08