Ripple (XRP)

Ripple CEO’sundan XRP Davası İle İlgili Yeni Açıklama

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Ripple’a açılan menkul kıymet davası, tüm hızıyla devam ediyor. Ripple ve SEC, kozlarını paylaşmak üzere 30 Nisan tarihinde karşı karşıya gelecek. Bu görüşme öncesinde ise Ripple CEO’sunun konu hakkında önemli bir açıklama yapması dikkatlerden kaçmadı.

Ripple CEO’su: Dava Hakkında İyi Hissediyorum

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Fox Business’a yaptığı açıklamada dava hakkında oldukça iyi hissettiğini ima etti ve vurguladı:

“Şimdiye kadar davada elde edilen ilerleme konusunda gerçekten iyi hissediyorum.”

Garlinghouse, ABD’nin finansal regülatörünün menkul kıymet iddiasını reddettiğini belirttikten sonra XRP’nin aslında tam olarak Bitcoin ve Ethereum’a benzediğini ifade etti. Garlinghouse buna ek olarak BitPay’in de XRP ödemelerini desteklediğini ve bunun da XRP’nin para birimi olarak görüldüğünün kanıtı olduğunu öne sürdü.

Ripple CEO’su açıklamasının devamında ise SEC eski başkanı Jay Clayton’ın bu davayı bilerek açtığını ve kendilerini savunmaktan başka çareleri kalmadığını ifade etti. Gary Gensler’ın yeni SEC Başkanı olması durumu karşısında ise olumlu açıklamalarda bulunan Ripple CEO’sunun şimdi de dava hakkında iyi hissettiğini vurgulaması bir şeylere işaret ediyor olabilir.

XRP fiyatı bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 1,34 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içerisinde %4 düşüş yaşadı. Buna rağmen XRP fiyatının kısa süre önce bir anda %20 yükseliş elde etmesi, 24 saatlik düşüşün korku üretmesini engellemiş olabilir.

En Son Yazılar

Dev Kripto Balinası, Binance’deki Bu Altcoin’de Satış Yapıyor!

Büyük kripto para yatırımcılarının alım satım hamleleri, kripto varlıkların fiyat hareketlerini doğrudan etkilemeye devam ediyor.…

05.02.2024 - 14:13

Crypto Capo, Yeni Bir Bitcoin Fiyat Analizi Paylaştı! İşte BTC’de Yaşanacaklar..

Kripto para sektörünün en önemli analistlerinden bir tanesi olan Crypto Capo, çok uzun bir süre…

05.02.2024 - 13:08

BİZ SÖYLEMİŞTİK: Binance’in Son Altcoin Listelemesi Sonrası Çöküş Yaşandı! İşte Sebebi..

Son saatlerde kripto para sektörünün gündeminde Binance'in Ronin (RON) isimli altcoin'i listelemesi yer alıyor. Binance'de…

05.02.2024 - 12:45

SON DAKİKA: Binance Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Son süreçte Binance listeleme söylentilerinin odak noktasında olan RONIN isimli altcoin, son gelen duyuruya göre…

05.02.2024 - 12:14

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek, Enflasyon Verisi Sonrası Açıklama Yaptı!

Bugün itibariyle Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verisini %64.8 olarak açıkladı.…

05.02.2024 - 12:02

Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoin’i BNB Zincirine Entegre Etti, Çekimler Açıldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile yatırımcıların dikkatini…

05.02.2024 - 10:49