Haberler

Ripple CEO’su, Bitcoin ve Ethereum Dışında Hangi Kripto Paraları Alıyor?

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir altcoin olan Ripple‘ın CEO’su Brad Garlinghouse, yeni açıklamalarda bulundu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple‘ın davasından her ne kadar yeni bir sonuç çıkmamış olsa da, XRP yatırımcıları bu davaya zafer gözüyle bakmaya devam ediyor.

Bitcoin maksimalistlerinin yaptığı hamleler ve açıklamaların kripto endüstrisine ciddi oranda zarar verdiklerini söyleyen Garlinghouse, bu kişilerin bir çatışma ortamı yarattığına inanıyor.

Bu isimlerin kripto piyasasını kutuplaştırdığını söyleyen ünlü CEO, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Ben kutuplaşmanın sağlıklı bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum. Kabilecilik, 2 trilyon dolarlık kripto para endüstrisini geriye götürür. Ben de Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralara yatırım yaptım ve elimde de bulunduruyorum. Bu endüstriye sonuna kadar inanıyorum.”

Bitcoin, Ethereum ve bazı kripto paralara yatırım yaptığını söyleyen XRP CEO’su bu endüstriye sonuna kadar inandığını dile getiriyor.

Birçok yatırımcı XRP CEO’sunun hangi kripto paralara yatırım yaptığını merak etse de, Brad Garlinghouse BTC ve ETH dışında başka bir kripto parayı açıklamamış durumda.

“Mutlaka gelişmeye devam edecek. Ancak maksimalizm tarzı yaklaşımlar, ABD’li kanun yapıcılarla anlaşmaya ya da lobi yapmaya gelince yetersiz kalınmasına neden oluyor. Washington’da kripto para endüstrisi arasında iletişim eksikliği olması bana gerçekten şok edici geliyor”

Kripto sektörünün gelişmeye devam edeceğini aktaran Garlinghouse, maksimalizm tarzı düşüncelerin piyasaya zarar verdiğine inanıyor.

Ünlü CEO açıklamalarının devamında Yahoo ve eBay’i örnek göstererek, piyasa da farklılık yaratanların başarılı olduğunu iddia etmekte.

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02

SON DAKİKA: ABD’de Öncü Tarım Dışı İstihdam Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe satıcıların baskın olduğu görülüyor. Bu akşam ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 16:30

QRDO Vakfı ve EQ LAB, Warden Protokolünü Başlatmak İçin Stratejik Ortaklık Duyurusunda Bulundu

QRDO ekosisteminin büyümesi ve gelişmesine adanmış olan QRDO Vakfı, Warden Protokolünü başlatmak için önde gelen…

31.01.2024 - 15:38

Bir Kripto Balinası, Son Düşüşlerde Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle düşüşlerin meydana geldiği görülüyor. Yeniden kademe kademe düşüş yaşayan lider…

31.01.2024 - 15:28

Bitcoin, ETH ve Altcoin’lerde Düşüşler Hızlandı! Sebebi Ne?

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'de (BTC) dün öğlen…

31.01.2024 - 14:22