Dogecoin (DOGE)

Rekor Kıran Dogecoin (DOGE) İçin Düşüş Vakti Geldi mi? “Kripto Kralı” Pozisyonunu Açıkladı

Dogecoin (DOGE) fiyatı birkaç gün yatay seyrettikten sonra bugün sabah 0,73 dolar ile yeni bir rekor kırdı. DOGE, bu sayede toplam piyasa değerini 90 milyar doların üzerine kısa süreli de olsa çıkarmayı başardı.

Son 24 saat içerisinde hala %5 yükseliş elde etmiş konumda olan DOGE, basın saati itibarıyla ise 0,67 dolardan işlem görüyor ve DOGE hakkın sert bir uyarı geldi. Grayscale Investments ve CoinDesk gibi şirketlerin arkasındaki Digital Currency Group’un sahibi Barry Silbert, bugün oldukça çarpıcı bir açıklama yaptı.

DOGE İçin Short Pozisyonu

Silbert, DOGE için rallinin bittiğini ve eğlencenin sona erdiğini vurguladı. “Kripto para sektörüne hoş geldiniz” diyen Silbert, şimdi vaktin DOGE satıp BTC almak olduğunu ifade etti. Bunun yanı sıra FTX kripto para borsası üzerinden DOGE için short pozisyon açtığını ifade eden Silbert, açık açık DOGE fiyatına karşı harekete geçtiğini gösterdi.

Bu yoruma ise Dogecoin’in kurucusu Billy Markus’dan yanıt geldi. Markus, CoinDesk’in üst şirketinin kurucusunun short pozisyon açmasına şaşırdığını ve uzun süredir DOGE ile ilgili bu kadar fazla yanlış bilgi aktaran haber ajansından bunu beklemediğini ifade etti. Markus tabii ki bunu ironik bir şekilde vurgulayarak aslında Silbert’in amacının başından beri bu olduğunu vurguladı.

DOGE fiyatı ilgili açıklama sonrasında yükselişinin bir kısmını kaybetse de hala herkes Elon Musk’ın programını bekliyor.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28