Cardano (ADA)

Raoul Pal, Ethereum’un (ETH) Yükselişini Geride Bırakacak Altcoini Açıkladı

Makro ekonomist ve ünlü analist Raoul Pal, Bitcoin’in (BTC) yakın zamanda yaşadığı düşüşe rağmen kripto para sektörüne yönelik umutlarının bitmediğini ifade etti. Pal, kripto para sektöründeki düşüş ortamının geçici olduğunu vurguladıktan sonra, gerçek bir ralli ortamında hangi kripto paralara daha çok güvendiğini de belli etti.

Ethereum Değil, ADA ve DOT!

Pal, Crypto Banter ile gerçekleştirdiği röportajında kendi stratejisini açıkladı. Aslında sektörün kurumsal yatırımcının kararlarıyla ilerlediğini belirten Pal, Bitcoin’in devlet tahvillerine, Ethereum’un kurumsal tahvillere ve diğer kripto paraların ise riskli tahvillere benzediğini vurguladı. Sıranın şu an için riskli tahvillere geldiğini belirten Pal, Cardano (ADA) gibi kripto paraların Ethereum gibi önde gelen kripto paraların performansını geride bırakacağını düşünüyor.

“geleneksel piyasa stratejisine bakıldığında, gerçek bir boğa dönemi geldiğinde ethereum’un yükseliş oranının bitcoin’İ, altcoinlerin yükseliş oranının ise ethereum’u geride bırakacağını biliyorum”.

Hoskinson, direkt olara Cardano ve Polkadot’a işaret ederek, bunların hala değerlenebilecek kripto paralar olduğunu da vurguladı. Cardano’nun “çalışıp çalışmayacağını” yani akıllı kontrat güncellemesinin nasıl ilerleyeceğini bilmediğini belirten Pal, buna rağmen sadece stratejik olarak ADA’ya işaret ettiğini vurguladı.

Basın saati itibarıyla ise Ethereum’un toplam piyasa değeri 269 milyar dolar iken Cardano bunu 49, Polkadot ise 19 milyar dolar ile takip etmekte. Bu da ADA ve DOT’un yükseliş oranlarının çok daha fazla olmasını sağlayabilir.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listelenmiş Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) başarılı bir performans sergileyerek yaşadığı düşüşlerin önemli…

30.01.2024 - 16:05