Altcoin

Popüler Kripto Tüccarı, PEPE’de Tüm Mal Varlığını Kaybetti! İşte Son Paylaşımı…

Kripto para yatırımcıları dün özelinde kabusu yaşadı. Her ne kadar şuan piyasadaki düşüşler durulmuş gibi gözüküyor olsa da, dünün acı faturası bugün daha net bir şekilde görülmeye başladı. Dün özelinde birçok kripto tüccarı yaşanan düşüşlerle likit edildi.

Toplam likidasyon miktarı 1 milyar dolar seviyelerine yaklaşırken, likit edilmiş yatırımcı sayısı ise 300 milyon doları gördü. Bu yatırımcılardan bir tanesi bugün kripto gündeminde yer aldı.

Crypto Nerd isimli bir kripto tüccarı dün itibariyle PEPE isimli meme coin‘de açtığı long pozisyonda likit oldu. Toplamda 1 milyon dolardan fazla varlık kaybeden tüccar, banka hesabında 1.000 doları dahi kalmadığını paylaştı:

“Yeni uyandım ve bir gecede tasfiye edildiğimi fark ettim. Ben PEPE’ye 3 kaldıraçlı long açmıştım. Sahip olduğum her şeyi kaybettim.

Banka hesabımda 1000 dolarım bile yok ama Binance’da 1 milyon dolarım vardı. 2017’den beri kripto sektöründeyim ve bugün her şeyimi kaybettim.”

Kripto dışında bir hayatının olmadığını söyleyen tüccar, intiharın eşiğine geldiğini aktardı.

Okurlarımızın Crypto Nerd gibi yüklü miktarda kayıp yaşamamaları için yüksek riskli vadeli kripto ticaretinden uzak durmaları önerilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Kaldıraçlı (margin long ve short) işlem yapmak kumardır, bu tür işlemlerden uzak durmak gerekir, hayatınızı bir anda karartır, bu işlemin şakası yok, kazanç yapacaksan hodl (uzun vade yatırım) yap veya kar aldım mı çık kardeşim, yoksa sonuç beş parasız kalırsın. Yazık adam zengin olma hayalleri yüzünden hayatı kararmış intiharın eşiğine gelmiş :(

En Son Yazılar

Haftaya Bitcoin (BTC), Ethereum ve Altcoin’lerde Bu Gelişmelere Dikkat!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

14.04.2024 - 20:05

Michael Saylor: Kaos Her Zaman Bitcoin (BTC) İçin İyidir!

Kripto para sektörünün en büyük destekçilerinden bir tanesi olan MicroStrategy kurucusu Michael Saylor, yatırımcıların dikkatini…

14.04.2024 - 18:33

Haftaya Bu Popüler Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleştirilecek!

Kilit açılımları kripto para birimlerinin fiyat hareketlerini derinden etkileyebiliyor. Birçok altcoin kilit açılımları nedeniyle satış…

14.04.2024 - 17:04

Yüzde 10 Daha Düşüş Olursa, Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu Likit Olacak!

Kripto para sektöründeki kaotik süreç devam ediyor. Yaşanan sert düşüşler, birçok kripto yatırımcısının son yükseliş…

14.04.2024 - 15:08

Kripto Balinaları Çöküş Sonrası Bitcoin ve Bu Altcoin’i Topluyor!

Kripto para sektöründe İran - İsrail çatışmaları nedeniyle son günlerde çok sert düşüşler meydana geliyor.…

14.04.2024 - 13:15

Bitcoin ve Altcoin’ler Dibe Ulaştı mı? İsrail – İran Çatışması Devam Edecek mi?

Kripto para yatırımcıları tarihin en zor günlerini yaşıyor. Uzun bir süredir düzenli bir şekilde düşüş…

14.04.2024 - 11:15