Bitcoin (BTC)

Popüler Bitcoin Analisti: Şimdi Altcoin’lerin Zamanı!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe yükselişlerin hakim olduğu görülebiliyor. 29 bin dolar seviyelerine ulaşan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), satıcı baskısını kırıp tekrardan yükselişe geçmiş gibi gözükmekte.

Her ne kadar Bitcoin yükselişe geçse de, bazı altcoin‘ler dışındaki ürünlerin halen kayda değer bir yükseliş yaşayamadığı görülüyor. BTC dominans tablosundaki artışlar, altcoin’lerin yükselişe geçmesini engelliyor.

Popüler bir kripto analisti olan ALT-BTC Cycles’in aktardıklarına göre, artık altcoin’lerde yükselişin vakti geldi. Başarılı analist ilerleyen süreçte BTC dominans tablosunun yüzde 43’lü seviyelere sert bir düşüş yaşayacağını düşünüyor.

2023 yılı itibariyle Bitcoin dip seviyeden yüzde 100 oranında yükseliş yaşayarak değerini 2’ye katlamayı başardı. Bu süreçte altcoin’ler hareketlense de, çok beklenen altcoin rallisi yaşanmadı.

First Republic Bank’ın iflasın eşiğine gelmesi, Amerikan Merkez Bankasının (FED) kollarını bağlamış durumda. FED mayıs ayında faiz oranlarını sabit tutabilir gibi gözüküyor.

FED’in faizleri sabit tutması halinde sert bir şekilde yükseliş yaşayabilecek olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), piyasadaki alım iştahının artmasını sağlayabilir.

Bu süreçte ise BTC dominans tablosunun ALT-BTC Cycles’in aktardığı gibi bir çöküş yaşaması ise altcoin yatırımcılarının 1.5 senedir beklediği dev altcoin rallisi yaşanabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02