Ethereum (ETH)

Popüler Analist: “Ethereum’da (ETH) Yeni Yükseliş Dalgası Başlıyor”!

Kripto para sektörünün en önemli isimlerinden bir tanesi olan Ethereum, son günlerde tekrardan gündeme oturmuş durumda. ETH 2.0 nedeniyle ön plana çıkan lider altcoin, yatırımcıların umutlanmasını sağlıyor.

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Matthew Hyland ise ilerleyen günlerde Ethereum‘un tekrardan sert bir şekilde değer kazanacağını iddia ediyor.

Geçmiş dönemlerde yaptığı başarılı analizler ile tanınan Hyland, zor bir süreçten geçen kripto para sektörünün toparlanmasını beklemekte.

Başarılı analiste göre kripto para sektörü Bitcoin sayesinde değil Ethereum sayesinde toparlanacak. Uzun süredir beklenen 2.0 güncelleştirilmesinin tamamlanması, altcoinler de bir yükseliş serüveni başlatabilir.

Ethereum Sektörün Toparlanmasını Sağlayabilecek mi?

Eylül ayında tamamlanmış olacak olan ETH 2.0, kripto para sektörünün şuan itibariyle tek umudu olarak görülmekte. Dünyada bulunan ekonomik kriz ortamından bir varlığın kripto para birimlerini çıkartması gerekiyor.

Ethereum‘u RSI ve MACD indikatörü üzerinden inceleyen popüler analist Matthew, lider altcoinin 2000 dolar seviyelerine kadar değer kazanmasını bekliyor.

Matthew dışında birçok analist de Ethereum‘da yükseliş beklemekte. Her ne kadar ETH kısa vadede yükselebilecek olsa da, uzun vadede bir boğa sezonunu başlatması için 2000 dolar kritik direncini aşmalı.

Birçok yatırımcının umutlu olduğu Ethereum, ilerleyen günlerde kripto para sektörünün toparlanmasını sağlayabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Yorumları Göster

  • Mevcut düzen emperyalistlerin oyunu. Zaten hali hazırda köleyiz. Daha ne değişecek, Bitcoinle daha da mı köle olacağız. Hayır! Tam tersi, Bitcoin finansal özgürlük! Bitcoin mevcut emperyalist sistemin sonu. Bir şey bilmeden yorum yapıyor arkadaş; hepimiz de sana sökelim olur mu

  • Yalan emperyalistlerin oyunu insanları fakirleştirip kendilerine köle yapacaklar almayın aldırmayın 1.5 seneden beri insanların kanlarını emdiler yeni girecek olan herkese iletin bu msj
    Pazartesi salı ve çarşamba çok büyük düşüş gelecek

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Edeceğini Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektörünün lokomotifi olmaya devam…

01.02.2024 - 00:02

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14