Bitcoin (BTC)

Piyasa Uzmanları, Bitcoin’de (BTC) Yıl Sonu Fiyat Tahminini Bu Seviyeye Yükseltti!

Başarılı bir analitik şirketi olan Bernstein‘daki analistler, kısa bir süre önce BTC’deki düşüşlerin alım fırsatı olduğunu söylemişti. Analistler şimdi ise iyileşen piyasa dinamikleri nedeniyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için yıl sonu fiyat hedefini 80.000 dolardan 90.000 dolara yükseltti.

Piyasa uzmanları Bitcoin’in 2024-2025 döngüsünün sonunda ise 150 bin dolar seviyelerine ulaşmasını bekliyor. Bernstein halen boğa trendinin devam ettiğini düşünmekte.

Bernstein analistleri olan Gautam Chhugani ve Mahika Sapra, Bitcoin’deki yarılanma olayının madenciler üzerinde önceki yıllara göre daha az etkisinin olacağını düşünüyor. Uzmanlar konu ile ilgili paylaştıkları raporda şu sözlere yer verdi:

“Güçlü ETF girişleri, düşük madenci kaldıracı ve bu döngüdeki güçlü ağ işlem ücretleri ile genel boğa piyasası koşulları göz önüne alındığında, yarılanmanın etkisi madenciler üzerinde nispeten daha az gibi görünüyor. Ayrıca Bitcoin madencilerinin bu süreçte dolar gelirleri de azaldı.”

Şuan itibariyle Bitcoin’deki halving’in 20 Nisan’da gerçekleşeceği tahmin ediliyor. Blok yarılanması, ağdaki madencilere verilen ödül blok başına 6,25 BTC’den 3,125 BTC’ye düşecek.

Analistlere göre, Bitcoin madencilerine yatırım yapmak, kripto sektörü için en iyi öz sermaye aracı olmaya devam ediyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’leri Vadelide Listeliyor!

Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre popüler kripto para borsası Coinbase, vadeli altcoin listelemelerine devam ediyor. Daha önce SEC‘in…

21.03.2024 - 19:16

Bitget Wallet, Airdrop Puan Programı ile Ekosistem Tokeni BWB’yi Piyasaya Sürüyor

Asya'nın önde gelen Web3 cüzdanı Bitget Wallet 18 Mart'ta yenilikçi BWB Puanları airdrop etkinliği ile birlikte resmi…

21.03.2024 - 18:16

2 Kripto Tüccarı, Yeniden PEPE Toplamaya Başladı! İşte Son Satın Alımları…

Kripto para sektörünün en popüler meme coin'lerinden bir tanesi olan PEPE, son yükseliş dönemini dolu…

21.03.2024 - 17:46

Binance, Bitcoin Forku Bu Altcoin’deki Ağ Yükseltmesini Destekleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, bugün itibariyle Bitcoin forku bir kripto varlık olan Bitcoin Cash…

21.03.2024 - 16:26

Coinbase Hukuk Sorumlusu: SEC’in Ethereum ETF’lerini Reddetmek İçin İyi Bir Nedeni Yok!

Kripto para yatırımcılarının gözleri ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin ETF'lerini onaylamasının…

21.03.2024 - 15:12

SICAK GELİŞME: TCMB Faiz Oranlarını 500 Baz Puan Artırdı! İşte Gerekçesi..

Geçtiğimiz dakikalarda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yeni faiz kararını açıkladı. Son paylaşılan bilgilere göre TCMB…

21.03.2024 - 14:03