Altcoin

PEPE, ARPA, EDU ve ARB İçin Son Durum Ne? (27 Mayıs)

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatay hareketlerin hakim olduğu görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) halen aynı seviyelerde yer alması, haliyle altcoin‘lerin de yatay hareketler sergilemesine sebebiyet vermekte.

Son dönemlerde kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoin’lere baktığımızda PEPE, ARPA, EDU ve ARB isimli ürünler karşımıza çıkıyor. Bu ürünlerin hareketleri dikkat çekiyor.

PEPE ve ARPA Teknik Analizi!

Şuan itibariyle ARPA isimli altcoin’deki ilgi artıyor. Son günlerde çok sert yükselişler yaşamayı başaran ARPA’nın, bu yükseliş trendine devam edebilmek için 0.13 dolar zirvesini aşması gerekmekte. ARPA’nın düşüşe geçmesi durumunda ise 0.055 dolar destek seviyesi takip edilmeli.

PEPE isimli meme coin‘e baktığımızda ise geçtiğimiz süreçteki hype’ını kaybettiği görülüyor. PEPE’nin 0.00000140 dolar desteğinde tutunması ise ilerleyen dönemlerde 0.00000195 dolar direncine kadar bir yükseliş getirebilir.

EDU ve ARB Teknik Analizi!

Son dönemlerde en fazla rağbet gösterilen altcoin’lerden olan EDU ve ARB, benzer grafikler oluşturuyor. ARB bir boğa bayrağı oluştururken, EDU ise boğa flaması oluşturdu.

EDU şuan itibariyle boğa flamasını yukarı yönlü kırmayı başardı. İlerleyen günlerde EDU’nun 1.10 doların altına sarkmaması, 1.55 dolar direncine kadar bir yükselişin yaşanmasını sağlayabilir.

ARB’ye baktığımızda 1.08 dolar desteği dikkat çekiyor. ARB’nin de yeni yükselişler yaşayabilmek için bu desteği kaybetmemesi gerekiyor. Bu desteğin kırılımı, sert düşüşler getirebilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05