Solana (SOL)

Pantera Capital, Ethereum’a (ETH) Değil Bu 2 Altcoine İşaret Etti

Bitcoin (BTC) fiyatının 33.000 dolara kadar gerilemesi, altcoinleri de ciddi anlamda dibe çekti. Ethereum (ETH) uzun süreden sonra ilk defa 3.000 dolar altına çekilirken, önde gelen bir yatırım şirketi ve fonu ise iki rakip altcoinden umutlu olduğunu aktardı.

NEAR ve SOL, 2022’de Patlama Yaşayabilir

Pantera Capital, kripto para sektörünün en büyük yatırım fonlarından birisi olarak görülmekte. Pantera Capital tarafından yapılan açıklamalar bu sebeple aslında sektörün bizzat içinden geliyor.

Fon, kısa süre önce yaptığı açıklamasında ise iki altcoin için önemli bir ipucu verdi. Pantera Capital ortaklarından Paul Veradittakit, konu hakkında yaptığı açıklamada Ethereum’un (ETH) rakibi olan Solana (SOL) ve Near’in (NEAR) 2022 yılında büyük bir yükseliş yakalayacağını belirtti.

Ünlü isim, rakip akıllı kontrat platformlarının şu an için Ethereum’un piyasa değerinden çalmaya devam ettiğini belirtti. Şu an DeFi dünyasında kilitli tokenlerin toplam değerinin %63’ü Ethereum’a ait. Bu veri 2021 yılının başında %97 seviyelerindeydi.

Veradittakit, Solana’nın şu an Ethereum’un daha hızlı ve ucuz alternatifi olmaya çalıştığını aktardı. Özellikle 2021 yılındaki büyüme ile 2022 yılında SOL’un yerinin çok daha iyi olacağı ifade ediliyor. Solana’nın 15 milyar dolarlık toplam kilitli değere ulaşması da uzmana göre büyük bir işaret.

Near ise ünlü isme göre Nisan ayında yayınlanan Rainbow Bridge isimli ağlar arası köprü ile ön plana geçebilir. Bu, farklı blockchain ağları arasında köprü görevi görüyor. Ünlü isim, iki projenin de 2022 yılında rekor kırmasını beklemekte.

En Son Yazılar

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06