Ethereum (ETH)

OpenSea İçin Çığır Açan Gelişme: NFT Alımları Banka Üzerinden Yapılabilecek!

Kripto para yatırımcıları özellikle 2021’in başından beri NFT’lerle bir hayli haşır neşir. Kripto para sektörünün yaşadığı bu devrim, doğal olarak diğer alanları da etkilemeye başladı ve kripto paraların ana akım kabulü artmaya başladı.

Önde gelen bir NFT alım satım platformunun direkt banka entegrasyonuna kavuşması, kesinlikle bunlardan birisi olarak gösterilebilir.

OpenSea’den Büyük Girişim!

Ethereum ağının en popüler NFT alım satım platformu olan OpenSea, büyük bir adım attı. OpenSea, Dharma cüzdanını resmen satın aldı ve Dharma mobil cüzdanının CEO’su, artık OpenSea CTO’su konumunda. Burada kullanıcıları ilgilendiren en büyük gelişme ise NFT alım satımına getirilen yenilik.

Mobil cüzdanın sunduğu banka kartı entegrasyonu sayesinde kullanıcılar direkt olarak banka veya kredi kartı üzerinden NFT alımı veya satımı yapabilecek. Bizzat yeni CTO Nadav Hollander tarafından da paylaşılan bilgilere bakıldığında da bunun ne kadar önemli bir gelişme olduğu görülebiliyor.

twitter.com/NadavAHollander/status/1483488566139244544

OpenSea önemli bir adım atarak aslında NFT alım satımını çok daha kolay bir hale getirdi. Bu kapsamda işlem ücretlerinin ne kadar olacağı ise henüz net bir şekilde açıklanmadı.

OpenSea’nin LooksRare gibi rakipleri ortaya çıkmaya başlasa da platformun hacmi şu an için alt edilemez gibi gözükmekte. OpenSea üzerindeki işlem ücretleri yüksek olmaya devam etse de Ethereum ağındaki iyileştirmeler ile bunun da iyileşebileceği tahmin edilmekte.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28